Creative Business Cup 2020 peruttu koronavirustilanteen vuoksi

Creative Business Cup -tapahtuma Kööpenhaminassa 29.-30.6.2020 on peruttu koronaviruksen leviämisen vuoksi. Myös Creative Finlandin järjestämä Suomen kilpailu on peruttu ja ilmoittautuminen kisaan keskeytetty.

 

CBC haluaa tarjota parhaan mahdollisen ja turvallisen kokemuksen osallistujille, joten 2000 osallistujan kokoontuminen yli 80 maasta Kööpenhaminaan ei terveyssuositusten vuoksi ole mahdollista.

Creative Business Cupin Suomen kilpailu avataan uudestaan keväällä 2021. Otamme tuolloin huomioon jo saapuneet hakemukset. Kaikille jo ilmoittautuneille tiedotamme asiasta myös sähköpostilla.

 

Creative Business Cup järjestetään seuraavan kerran sekä kotimaassa että Kööpenhaminassa v. 2021 entistä suurempana ja kirkkaampana!

Creative Business Cup on kansainvälinen kilpailu, jossa haetaan huipulle tähtääviä bisnesideoita, tuotteita tai palveluita, joiden taustalla on luovaa osaamista.

 

Kansainvälisessä finaalissa Kööpenhaminassa haastajina ovat luovien alojen yritykset yli 70 maasta. Kilpailuun voi osallistua jokainen, jolla on ainutlaatuinen bisnesidea. Myös työryhmä tai tiimi voi osallistua.

 

Lataa tästä kilpailun säännöt ja arviointimenetelmät (pdf) >

Creative Business Cup Suomen edustajat

finaaleissa 2013-19

LOVIA

2015,Investor Pitch

YHTEYSTIEDOT

#CBCup

Creative

Business Cup

Twitter

Facebook

Tiedustelut: 

Verkostojohtaja Anu-Katriina Perttunen

Creative Finland

p. 044 5345 285

anu-katriina.perttunen(a)creativefinland.fi