3 kysymystä Mightifierille

© Twycer / www.twycer.nl

Mightifier-sovellus edusti Suomea viime vuoden Creative Business Cupin maailmanlaajuisessa finaalissa Kööpenhaminassa. Kilpailuun osallistui yli 60 yritystä ympäri maailmaa. Esitimme Mightifierin perustajalle ja toimitusjohtajalle Mervi Pänkäläiselle kolme tiukkaa kysymystä.


Mightifier on sovellus, joka opettaa alakouluikäisiä lapsia antamaan positiivista palautetta luokkakavereilleen kunkin omista luonteenvahvuuksista. Opettaja tarkistaa viestit, mikä tekee virtuaalitilasta turvallisen ja kiusaamisesta vapaan. Sovelluksen käyttäminen kehittää oppilaiden sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Sovellus on tänä vuonna lanseerattu mm. Thaimaassa ja tullut saataville kaikkiin peruskouluihin Yhdysvalloissa Sunburst Digitalin kautta.


Kuinka suuri merkitys eri pitchaus-kilpailuilla on ollut Mightifierin etenemiselle USA:ssa ja Aasiassa?

Kilpailujen kautta saadaan loistavaa näkyvyyttä ja eritoten suosittelen tarttumaan tilaisuuksiin, joissa pääsee pitchaamaan kansainväliselle yleisölle. Me löysimme puoli vuotta sitten eräästä tapahtumasta USA:ssa henkilön, josta tuli meille sekä sijoittaja että neuvonantaja paikallisilla markkinoilla. Toinen tärkeä asia on, että jokaiseen kilpailuun valmistautuminen pakottaa hiomaan omaa viestiä ja esiintymistä kirkkaammaksi. Ajattelu kehittyy ja keskustelu uusien kontaktien kanssa on hedelmällisempää.


Mervi pitchaamassa Ideas from Europe -finaaleissa. Kuva: Kirsi Haapamäki

Saitteko CBC-kilpailusta uusia kontakteja tai rahoitusmahdollisuuksia?

CBC-loppukilpailu oli upea kokemus ja verkosto on edelleen voimissaan. Eri maiden edustajat pitävä säännöllisesti yhteyttä ja tukea saa vaikka mihin kysymyksiin. Startupilla ei voi koskaan olla liikaa tukijoukkoja ja CBC:n etu on todellinen globaali verkosto.


Missä Mightifier on viiden vuoden kuluttua?

Mightifier on kehittämässä koulujen turvallista ja kannustavaa oppimiskulttuuria ympäri maailman. Olemme onnistuneet lisäämään kaverisuhteita ja koulunkäynti-innostusta sekä vähentämään yksinäisyyttä. Näemme, miten työmme tulokset vaikuttavat myös oppilaiden oppimistuloksiin.


Tämän vuoden CBC-edustajaksi Suomesta lähtee Myssyfarmi, joka on osallistunut pitchausvalmennuksiin Baltiassa ja Suomessa.

Kööpenhaminan Creative Business Cup -finaalit pidetään 26.–27.11.2018. Creative Finland on Myssyfarmin mukana finaaleissa ja raportoi matkalta!

43 views

Creative Finland

#creativefinland 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • SoundCloud

Käynti- ja postiosoite

Creative Finland

Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMA 

Kaikukatu 4 A

00530 Helsinki 

Verkostojohtaja, sisällöt ja hankeviestintä

Anu-Katriina Perttunen

+358 44 534 5285

anu-katriina.perttunen (a) creativefinland.fi

Viestintäkoordinaattori, hankeviestintä ja verkkosivut

Essi Niemenmaa

+358 40 0187 618

essi.niemenmaa (a) creativefinland.fi

​​Projektijohtaja, hallinto ja talous

Katariina Malmberg

+358 50 5727 283

katariina.malmberg (a) creativefinland.fi

Creative Finland -hankkeen tietosuojaseloste

© Creative Finland / AGMA