KUMPPANUUS ON UUSI MUSTA: löydä ’se oikea’ yrityskumppani 10.12.2020 B U S I N E S S-pikatreffeillä


Aika: to 10.12. klo 10-12, lounas klo 12-14 Paikka: Creve Virtual PUB / Remo, https://live.remo.co/e/cci-speed-date Ilmoittaudu 7.12. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/14IVo9VGlZHwULw50NyoG-NgstGI9yvwdpLttOCghsJ0 Lisätiedot ja kysymykset: info@creativefinland.fi Tervetuloa löytämään ‘se oikea’ yrityskumppani B U S I N E S S-pikatreffeillä 10.12.2020 klo 10–12!


Inspiroidu! Partneroidu! Monipuolistu!


Oletko valmis luomaan nahkasi ja rikastamaan sisältöjäsi? Kaipaatko uusia ideoita, kumppanuuksia ja piristystä liiketoimellesi? Tervetuloa Creative Finlandin & Creven järjestämään sähäkkään online-kumppanuuspäivään inspiroitumaan, partneroitumaan ja monipuolistumaan.


Kuluneen vuoden aikana olemme saaneet huomata, että onnistumme parhaiten yhdistämällä voimamme – kumppanuus on nyt uusi musta. Tässä tapahtumassa annamme kyynisyydelle kyytiä, antaudumme luovuuden virran vietäväksi ja tapaamme uusia, luovan alan yrityskumppaneita rennolla otteella.


Pikatreffeillä sinulla on mahdollisuus tavata avoimin mielin uusia ja yllätyksellisiä kumppaneita nopeissa kahdenkeskisissä keskusteluissa. Keskusteluiden jälkeen voit syventyä vuoropuheluun kiinnostavien kumppaniehdokkaiden kanssa. Tämän jälkeen on mahdollisuus siirtyä nauttimaan Creven tarjoamaa lounasta sekä jatkamaan vapaata keskustelua ja tutustumista.

Ilmoittaudu mukaan B U S I N E S S-pikatreffeille 7.12. mennessä: https://bit.ly/2V1hm2q!


Kumppanuuspäivä jatkuu pikantilla ohjelmalla ja karismaattisilla esiintyjillä aina iltaan saakka. Tapahtuma on maksuton ja voit osallistua vapaasti sen eri osioihin. Pikatreffeistä ja päivän tarkemmasta ohjelmasta löydät tietoa: https://www.creve.fi/creative-partnership-day-luovien-alojen-kumppanuuspaiva-10-12-2020/.

42 views

Creative Finland

#creativefinland 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • SoundCloud

Käynti- ja postiosoite

Creative Finland

Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMA 

Kaikukatu 4 A

00530 Helsinki 

Verkostojohtaja, sisällöt ja hankeviestintä

Anu-Katriina Perttunen

+358 44 534 5285

anu-katriina.perttunen (a) creativefinland.fi

Viestintäkoordinaattori, hankeviestintä ja verkkosivut

Essi Niemenmaa

+358 40 0187 618

essi.niemenmaa (a) creativefinland.fi

​​Projektijohtaja, hallinto ja talous

Katariina Malmberg

+358 50 5727 283

katariina.malmberg (a) creativefinland.fi

Creative Finland -hankkeen tietosuojaseloste

Saavutettavuusseloste

Tiedotearkisto
 

© Creative Finland / AGMA