Luovan alan yrityksiä mukana Entrepreneur of the Year -kilpailun finaalissa

Ajattelitko, etteivät luovien alojen yritykset ole kasvuhakuisia? Tämän vuoden Suomen EY Entrepreneur of the Year -kilpailun valtakunnallisessa finaalissa todistetaan toisin, sillä mukana on useita luovan alan yrittäjiä.


Kymmenen finalistin joukkoon kuuluvat mm. pellavavaatteita ja -tekstiilejä suunnittelevan Pia Erlundin yritys By Pia's sekä oululaisten siskosten Anne Vallin ja Miia Riekin (kuvassa aluefinalistien palkitsemistilaisuudessa) luotsaama lastenvaatemerkki Gugguu, jonka vaatimuksiin kuuluvat korkea kotimaisuusaste, ekologisuus, eettisyys sekä mukavuus. Mukana on myös designtuotteiden verkkokauppa Finnish Design Shopin Teemu Kiiski.


Luovalla osaamisella on merkitystä, sillä finalisteihin kuuluvan äänieristettyjä tiloja tekevän Frameryn menestys ja kasvu perustuvat paitsi vahvaan teknologiseen ja tuotannolliseen osaamiseen myös omaan designiin: muotoilu on ollut alusta lähtien vahvasti mukana tuotekehityksessä.


EY Entrepreneur of the Year on arvostettu kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville yrittäjille. Kilpailun avulla kannustetaan nykyisiä ja tulevia yrittäjiä kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen sekä pyritään lisäämään kiinnostusta ja yhteiskunnallista keskustelua kasvuyrittäjyyttä kohtaan.


Kilpailun voittaja julkistetaan valtakunnallisessa loppukilpailu Finlandia-talossa 2.11.2018. Voittaja pääsee edustamaan Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskisoissa Monacossa 2019.


Ernst & Young on järjestänyt kilpailua Suomessa vuodesta 2003 lähtien. Yhteistyökumppaneita ovat Evli Pankki, Hartwall Capital ja Työeläkeyhtiö Elo.

72 views

Creative Finland

#creativefinland 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • SoundCloud

Käynti- ja postiosoite

Creative Finland

Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMA 

Kaikukatu 4 A

00530 Helsinki 

Verkostojohtaja, sisällöt ja hankeviestintä

Anu-Katriina Perttunen

+358 44 534 5285

anu-katriina.perttunen (a) creativefinland.fi

Viestintäkoordinaattori, hankeviestintä ja verkkosivut

Essi Niemenmaa

+358 40 0187 618

essi.niemenmaa (a) creativefinland.fi

​​Projektijohtaja, hallinto ja talous

Katariina Malmberg

+358 50 5727 283

katariina.malmberg (a) creativefinland.fi

Creative Finland -hankkeen tietosuojaseloste

© Creative Finland / AGMA