Luoville aloille avattu kevään aikana useita rahoitushakuja


Onko sinulla idea, joka pitäisi työstää valmiiksi konseptiksi? Tiedätkö mistä hakea rahoitusta yritysten ja tutkimusorganisaatioiden yhteishankkeille? Luoville aloille on nyt tarjolla rahoitusta monenlaisiin hankkeisiin: toiminimelle tai yksityishenkilölle suunnattuun konseptitukeen, yrityksille kaupallisesti skaalautuviin sisältöihin, monialaisiin pilottihankkeisiin sekä yritysten ja tutkimusorganisaatioiden yhteishankkeisiin.


Nainen maalaa taulua ar-lasit päässä
Kuva: Business Finland

AVEKin luovien alojen tuet


AVEKin luovien alojen DigiDemo-, CreaDemo- ja CreMa-tukien hakuaika jatkuu elokuun alkuun saakka. AVEKin tuilla kehitetään uusia luovien alojen ja kulttuuriyrittäjyyden sisältöjä, innovoidaan luovien alojen tuotteita ja palveluja sekä edistetään luovien alojen ja muiden alojen välistä yhteistyötä.

Yleinen hakuinfo järjestetään 18.5.2022 klo 10-11.30.


Lue lisää: AVEKin luovien alojen haku alkaaBusiness Finlandin luovan talouden rahoitushaku


Business Finlandin luovan talouden rahoitusta kohdennetaan erityisesti yritysten digitaalista toimintaympäristöä uudistaviin ja vihreää siirtymää edistäviin hankkeisiin.


Rahoituksella edistetään erityisesti audiovisuaalisen alan formaattien tuotantoon liittyviä kehittämishankkeita ja teemoja, kuten Luovat sisällöt palveluna ja audiovisuaalisen alan formaattien tuotantoon liittyvät kehittämishankkeet.


Rahoituksen tavoitteena on nostaa pitkäjänteisesti luovan talouden TKI-intensiivisyyttä, vahvistaa luovan talouden yritysten ja tutkimusorganisaatioiden yhteistyötä sekä edistää luovan talouden uusiutumista.


Kevään hakuteemoja avaava webinaari järjestetään 31.5.2022 klo 10-11


Lue lisää webinaarista: Luovan talouden RRF-haku
103 views