Saavutettavuusseloste
 

Tervetuloa, tämä on Creative Finland -hankkeen saavutettavuusseloste.

 

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.creativefinland.fi ja on päivitetty 30.12.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

 

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.
 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.
 

Ei-saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018

  • verkkosisältöön, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019

  • video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 1.1.2021

 

Sivuston Luovat alat sekä Julkaisut-osiot sisältävät ennen 23.9.2018 julkaistuja toimisto-ohjelmien tiedostoja, joita ei päivitetä. Ennen 23.9.2019 julkaistut blogikirjoitukset, uutiset ja tapahtumailmoitukset ovat arkistoitua sisältöä, jota ei enää päivitetä. Creative Finlandin video- ja äänitallenteet tulevat saavutettavuuslain piiriin 1.1.2021.
 

2. Kohtuuton rasite

Hankkeen pdf-muotoiset julkaisut osioissa ”Luovat alat” sekä ”Julkaisut” odottavat päivittämistä saavutettaviksi. Projektiluontoisen toiminnan ja rahoituksen vuoksi nämä tiedostot korjataan tai niille tarjotaan saavutettava vastine kesäkuuhun 2021 mennessä.

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä sähköpostilla katariina.malmberg@creativefinland.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.


Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero: vaihde 0295 016 000