Tietoa Creative Finlandista

Suomalainen luovuus on sitä, että kääritään hihat.

Pimeimmässä ja valoisimmassa maailman nurkassa pienen kansamme on ollut pakko olla neuvokas. Sen vuoksi luovuuteen on kudottu sisään ratkaisukeskeisyys. Suomalainen luovuus on kykyä kuvitella kokonaan uusia maailmoja. Sellaisia, joista insinöörimielemme nappaa kiinni ja alkaa ratkaista asioita maailman hyväksi.

Suomi on YK:n mukaan maailman onnellisin maa. Miksi? Luovuuden näkökulmasta kyse on vapaudesta tehdä omia elämänvalintoja, vahvistaa sisäistä maailmaansa, toteuttaa itseään. Tuosta vapaudesta kumpuaa hersyvä suomalainen luovuus: se on kykyä nähdä maailma omin, erityisin silmin ja kokeilla uutta, ilolla. Suomalaiset ovat keksijäkansaa, jolla on vahva muotoiluperinne. Meillä on paljon omaperäistä ajattelua ja tekemistä.

Suomalaisesta mielestä on syntynyt äänieristettyjä tiloja, joihin ihminen voi vetäytyä työpäivän aikana rauhaan ja hiljaisuuteen. Muotoilemme työpäivän uusiksi, annamme työntekijöillemme onnellisuusvakuutuksen, rentoutamme itsemme luonnon äänimaisemilla urbaanissa elämässämme. Ja pyydämme ventovieraita mummoja neulomaan meille käsin villamyssyjä, jotka tuovat arjen vilskeeseen ja paineeseen onnen hetkiä.

Creative Finland on ikkuna suomalaisiin luoviin aloihin – tuomme luovan osaamisen nähtävillesi.

Creative Finland -tiimi

Verkostojohtaja Anu-Katriina Perttunen

Anu-Katriina Perttunen

Verkostojohtaja

anu-katriina.perttunen (a) creativefinland.fi
+358 44 534 5285

    Essi Niemenmaa

    Viestintäkoordinaattori

    essi.niemenmaa (a) creativefinland.fi
    +358 44 970 4537