Elementtikirjasto

Tällä sivulla on tallessa erilaisia elementtejä eli rakennuspalikoita.
Lomakkeet eli Formit
Ota yhteyttä
Tämän kaavakkeen label-kentät on piilotettu. Voit piilottaa myös muiden kaavakkeiden labelit lisäämällä niihin luokan "hidden-label"
Mahtavaa! Viesiti lähti matkaan mallikkaasti.
Jokin meni pieleen. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät.
Uutiskirjeen tilaus
Mahtavaa! Uutiskirjeen tilaus lähti mallikkaasti matkaan.
Jokin meni pieleen. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät.
Tarjouspyyntö
Mahtavaa! Tarjouspyyntösi lähti matkaan. Vastaamme siihen mahdollisimman pikaisesti.
Jokin meni pieleen. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät.
Elementti 1 - Referenssikaruselli
Sisältöä ei löytynyt tähän hätään.
Elementti 2 - Hintalaskuri

Laske hinta-arvio

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
noin
???
(+alv)
I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness.
Elementti 3 - UKK

Usein kysyttyä

No items found.
Elementti 3 - ???
Business Finland
Nuoli alas
Business Finland

Business Finland hoitaa Suomen valtion antamaa ja sille laissa säädettyä palvelutehtävää ja on osa Team Finland -verkostoa. Sen tehtäviin kuuluvat innovaatiorahoituksen ja kansainvälistymispalveluiden tarjoaminen sekä matkailun ja investointien edistäminen. Business Finland keskittyy kolmeen ydinalueeseen; talouden kasvuun, kestävään kehitykseen ja kilpailukyvyn vahvistamiseen. Päämääränä on kehittää Suomesta maailman vetovoimaisin ja kilpailukykyisin innovaatioympäristö sekä maailman houkuttelevin investointi- ja matkailukohde.

businessfinland.fi
Työ- ja elinkeino­ministeriö
Nuoli alas
Työ- ja elinkeino­ministeriö

Työ- ja elinkeino­ministeriö (TEM) on osa Suomen valtioneuvostoa. Se vastaa Suomen yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan toimintaympäristöstä, työmarkkinoiden toimivuudesta ja työntekijöiden työllistymiskyvyistä sekä alueiden kehittymisestä globaalissa taloudessa. Osana valtioneuvostoa ministeriö myös toteuttaa hallitusohjelmaa, valmistelee lainsäädäntöä, seuraa ja kehittää toimialaansa kuuluvia asiakokonaisuuksia sekä tämän lisäksi ohjaa hallinnonalansa virastoja.

tem.fi
Opetus- ja kulttuuri­ministeriö
Nuoli alas
Opetus- ja kulttuuri­ministeriö

Opetus- ja kulttuuri­ministeriö (OKM) Suomen valtioneuvostoon kuuluva ministeriö. Sen toimialaan kuuluvat tiede, koulutus ja varhaiskasvatus, taide, kulttuuri, liikunta ja nuorisotyö, erilaiset kirjastotoimet, uskonnolliset asiat, opintotuki sekä tekijänoikeus. Opetus- ja kulttuuriministeriö myös ohjaa hallinnonalansa toimintaa sekä edustaa Suomea EU:n toimielimissä.

okm.fi