Cryptic Cargo kutsuttu mukaan Invio-elämysteknologiakisaan


Suomalainen innovaatio Cryptic Cargo on kutsuttu Creative Business Cupissa käytävään Invio-elämysteknologiakilpailuun. Kilpailu järjestetään Kööpenhaminassa 1.-2. heinäkuuta.


Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti liikuteltava escape room -elämys. Peli yhdistää fyysisiä esineitä ja lukkoja sisältävän pakohuonepelin pakattuna matkalaukkuun sekä siihen liittyvän älypuhelinsovelluksen, joka auttaa pelaajia pelissä eteenpäin vinkein, tuo peliin äänimaailman, ajan ja interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä ratkaistavaksi. Pelikonseptissa on käytetty palveluinnovaation ja -muotoilun periaatteita.


Cryptic Cargon tiimi: Laura Aaltonen (CEO ja Co-founder) ja Max Sandberg (CTO ja Co-founder).
Cryptic Cargon tiimi: Max Sandberg (CTO ja Co-founder) ja Laura Aaltonen (CEO ja Co-founder).

"Innokkaana lähdemme edustamaan Cryptic Cargoa Tanskaan. On mahtava nähda kuinka itse kehittämämme täysin uudenlainen pelikonsepti saa kansainvälistä tunnustusta", yrityksen toimitusjohtaja Laura Aaltonen kertoo.


Kööpenhaminassa käytävässä Invio Experience Technology Solution -kutsukilpailussa nostetaan esiin uusimpia elämysteknologian muotoja ja mahdollisuuksia. Elämysteknologiat luovat uudenlaisia osallistumisen kokemuksia asiakkaille esimerkiksi teemapuistoissa, nähtävyyksissä, tapahtumissa ja ostoskeskuksissa.


Cryptic Cargo -kotisivut: www.crypticcargo.com

Creative Business Cup: cbnet.com

135 views