Tule mukaan: uutta suuntaa ja muutoskykyä -haastattelusarjaamme
Koronakriisi on koetellut raskaasti luovien alojen toimijoita. Johanna Karppisen kuratoimassa maksuttomassa haastattelu- ja keskustelusarjassamme, haemme uudenlaisia näkökulmia, osaamista ja työkaluja muutostilanteissa pärjäämiseen ja uudistumiseen omien alojensa huipuilta. Avainteemoja ovat resilienssi, itsensä ja yrityksen muutoskykyisyyden kasvattaminen, yrityksen identiteetti, strategia, markkinointi, kansainvälistyminen. Zoom-alustalla järjestettävän tilaisuuden haastatteluosio kestää noin 30 minuuttia, jonka jälkeen keskustelua käydään chatissa lähetettyjen kysymysten pohjalta.


Ilmoittaudu 30.9. tilaisuuteen (Ulrika Björkstam) 28.9. mennessä täältä ​ (mennyt tapahtuma, päivitämme haastattelun Podcast-osioomme pian! )

Ilmoittaudu 6.10. tilaisuuteen (Jukka Immonen) 4.10. mennessä täältä

Ilmoittaudu 13.10. tilaisuuteen (Ami Hasan) 11.10. mennessä täältä

Ilmoittaudu 20.10. tilaisuuteen (Elli Toivoniemi) 18.10. mennessä täältä


OHJELMA:


Keskiviikko 30.9.2020 klo 10-11 Ulrika Björkstam: voimavarana resilienssi


Keskustelussa keskitymme resilienssiin eli muutoskykyisyyteen, itsen johtamisen taitoihin ja muutoskykyisyyden kasvattamiseen - teemoihin jotka ovat Ulrikan työn keskiössä. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 28.9.2020.

Tiistai 6.10. klo 10-11 Musiikkituottaja, säveltäjä Jukka Immonen


Miten maailman äkkipysähdys on vaikuttanut ajatteluun yrityksen kehittämisestä? Kuinka pitää katse sinnikkäästi tavoitteessa ja miten puolestaan tunnistaa strategian muuttamisen välttämättömyys? Keskustelua myös verkostoista, suhteista ja kansainvälistymisestä. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 4.10.2020.

Tiistai 13.10.2020 klo 10-11 Brändäyksen ja markkinointiviestinnän Grand Old Man, Hasan & Partners Groupin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja, Art Directors' Club of Europen presidentti Ami Hasan


Monia suhdannevaihteluita ja olosuhteiden muutoksia omassa yrityksessään ja asiakaskunnassaan nähneeltä ja kokeneelta Amilta haetaan perspektiiviä muutostilanteiden ennakointiin, kumppanuuksien rakentamiseen ja riskeihin suhtautumiseen. Brändäyspuheelta ja markkinoinnin merkityksen reflektoinnilta ei vältytä. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 11.10.2020.

Tiistai 20.10.2020 klo 10–11 Tuottaja ja ohjaaja sekä yksi tuotantoyhtiö Tuffi Filmsin omistajista ja perustajista Elli Toivoniemi


Keskustelun aiheena on epäselvissä tilanteissa pärjäämisen kyky: millaista on yrityksen luotsaaminen ajassa, jossa jo valmiiksi epävarmuuksille perustuva toiminnan suunnittelu saa uudenlaisia paineita? Miten käy yrityksen strategian, kun lähitulevaisuuden näkymät ovat enemmän kuin sumeat? Millaisia toimia vaaditaan tässä ajassa – millaiset toimenpiteet toimivat ja mitkä eivät? Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 20.10.2020.

51 views