Työ ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii

Outsider Art FestivalTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii
Outsider Art FestivalTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii

“Sosiaalisen kestävyyden edistäminen kääntyy liiketoiminnassa kaikkien eduksi”, sanoo Heini Merkkiniemi, Outsider Art Festivalin toiminnanjohtaja.

Sosiaalinen kestävyys on yksi Euroopan Unionin kulttuuripoliittisista ydintavoitteista. Sosiaaliseen kestävyyteen sisältyy muun muassa se, että kaikenlaiset ihmiset pääsevät mukaan yhteiskuntaan ja työhön. Inklusiivinen tuotantomalli varmistaa erityisryhmille yhdenvertaisen aseman kulttuurin, taiteen ja bisneksen tekijöinä. Julkisissa rahoitushauissa on tiukat yhdenvertaisuuskriteerit, ja valveutuneet kuluttajat osaavat äänestää jaloillaan. Ohjausta ja strategioita tuodaan kansallisesti ja kuntatasolla esiin, mutta tavalliselle kadun kulkijalle inklusiivisuustavoitteet eivät ehkä ole lyöneet kokonaan läpi. Mitä inklusiivinen tuotantomalli tarkoittaa käytännön työssä?

Punkbändistä outsider-taiteen tuotantotaloksi

Sosiaalinen kestävyys on ollut Heini Merkkiniemen työ ja intohimo jo yli 20 vuotta. Hän aloitti musiikinopettajana muun muassa Pertti Kurikan Nimipäivien jäsenille ja toimi myöhemmin yrittäjänä. Nykyisin hänen työnantajansa on Pertin Valinta, outsider-taiteen tuotantotalo, joka on Pertti Kurikan Nimipäivät -punkbändin perustama liikeyritys, galleria ja agentuuri Helsingin Hakaniemessä. Pertin Valinnassa Merkkiniemi toimii elokuussa 2022 järjestettävän Outsider Art Festivalin (OAF) toiminnanjohtajana.

Heini Merkkiniemi toimii Outsider Art Festivalin toiminnanjohtajana

Työ- ja tuotantomalli, joka ottaa huomioon kaikenlaiset ihmiset

Pertin Valinta ja OAF kehittävät inklusiivista tuotantomallia, joka mahdollistaa erityisryhmille uusia työpaikkoja ja yhdenvertaisen aseman kulttuurin tekijöinä. Kehittämistyötä tehdään laajan verkoston kanssa, johon kuuluu kulttuuri- ja ravintola-alojen outsidereita ja insidereita. Insidereilla tarkoitetaan ”tavallisia” ihmisiä. Outsiderit ovat marginaalissa toimivia tai vammaisia tai erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä.

Inklusiivinen tuotantomalli ottaa erityisryhmät mukaan alusta asti

Outsider Art Festival rakentuu kaikkien mukaan ottamisen periaatteelle. ”Monitaidefestivaali Outsider Art Festival on avoin kaikenlaisille taiteen tekijöille. Mukana on esimerkiksi kehitysvammaisia, mielenterveyskuntoutujia, itseoppineita tekijöitä,” Heini Merkkiniemi sanoo.

Erityisryhmät ovat olleet mukana suunnittelemassa sisältöjä ja toteutusta alusta asti. ”Yksi järjestäjäkumppaneistamme on Autismisäätiö, jonka kanssa olemme haastatelleet muun muassa autismin kirjon ihmisiä ja kysyneet mikä olisi heidän unelmiensa festari. Konseptia on rakennettu siltä pohjalta.” Outsidereita on myös festivaalin kuraattoreina ja päättämässä esiintyjistä.

Saavutettavuus ja rakenteiden ymmärrettävyys kääntyy kaikkien eduksi

Inklusiivisella tuotantomallilla syntyy festivaali, jonka kaikissa portaissa työskentelee erityisiä ihmisiä, ja tiimeissä tehdään tilaa heidän erityispiirteilleen.
”Asetumme tarvittaessa vahvistamaan sitä osaamista, mitä heiltä löytyy”, Heini Merkkiniemi selittää.

"Asetumme tarvittaessa vahvistamaan sitä osaamista, mitä heiltä löytyy."

Uusille ”tavistyöntekijöille” inklusiivinen malli voi olla asia, jonka sisäistämisessä menee jonkin aikaa. Sekin on yhdenvertaisuustyötä.
”Viime vuonna festareilla työskenteli tuottaja, joka sanoi, että vuoden päästä hänelle aukeni, mitä se inklusiivinen kuratointi tarkoittaa. Että me tavikset emme tee taiteellisia päätöksiä vaan tuemme erityisryhmien omaa päätöksentekoa”.

Pertin Valinta -yhtiössä kehitysvammaiset ovat omistajia ja tekevät päätökset. Valta on heillä, ja kaikki tieto tehdään sellaiseksi, että se on heille saavutettavaa ja ymmärrettävää. Tarvittavat avustajat ja apuvälineet ovat käytettävissä. ”He haastavat meidät joka päivä avaamaan näitä liiketoiminnan rakenteita. Se kääntyy aina kaikkien eduksi”, Heini Merkkiniemi toteaa.

Pertin Valinta -kauppa ja galleria sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Taiteen välittäjien verkostoituminen on hedelmällistä

Pertin Valinta on tutkinut outsider-taiteen välitystoiminnan kansainvälisiä benchmarkeja ja hyviä käytäntöjä ja rakentanut verkostoja alan välittäjätoimijoiden kanssa eri puolilla maailmaa. Monien kanssa onkin syntynyt hedelmällistä yhteistyötä.

”Englannissa on pitkäaikaista kokemusta osallisuutta ja työllistymistä edistävästä taidestudiotoiminnasta. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Drag Syndrome -esiintyjäryhmän kanssa ja toimme heidät ensimmäistä kertaa Suomeen esiintymään yhdessä PKN:n kanssa Espan lavalle Helsinki-päivänä 12.6.2022.”
Drag Syndrome on onnistunut luomaan maailmanluokan shown, ja fanitus Pertti Kurikan Nimipäivien kanssa on molemminpuolista.

Vuoden välittäjätekopalkinto
Outsider Art Festival palkittiin Vuoden välitysteko 2022 -palkinnolla

Myös taidekoulutus inklusiiviseksi

Inklusiivista tuotantomallia halutaan sovittaa myös Taideyliopistoon. ”Selvitämme yhteistyössä, miten Taideyliopisto voisi avata ovia erityisryhmille. Korkeakouluissa on vaatimuksena pohjakoulutus, ja se on selkeä este. Jos sellaista pohjakoulutusta ei ole edes tarjolla erityisryhmille, ei ole yhdenvertaista vaatia sitä heiltä hakijoina, Heini Merkkiniemi sanoo. Taideyliopisto on rohkeasti lähtenyt etsimään malleja kynnyksen madaltamiseen. Ensimmäinen työpaja pidetään Outsider Art -festivaalin yhteydessä.

Myös WSOY:n kanssa on juuri alkanut mentoriohjelma, jossa tuetaan kirjallisuuden alalle suuntautuvia outsider-taiteilijoita. He tapaavat WSOY:N kirjailijoita ja tutustuvat alaan, esimerkiksi kustannustoimittamiseen. ”Eri puolilta Suomea tulee taiteilijoita, joista kaikilla on jo omaa materiaalia, osalla julkaistuakin. WSOY:lle tämä on sananvapauteen ja monimuotoisuuteen liittyvää yhdenvertaisuustyötä”, Heini Merkkiniemi sanoo.

Yhdenvertaisuus mukaan strategiaan ja tekoihin

Yhdenvertaisuusasioista kysellään paljon, ja työtä riittääkin. Kun äskettäin julkistettiin tutkimus musiikkialan yhdenvertaisuustilanteesta, kaksi kolmasosaa alan toimijoista oli kokenut epäasiallista kohtelua viimeisten 5 vuoden aikana. Merkkiniemi näkee, että muutokset nousevat ruohonjuuritasolta, palveluiden käyttäjien ja vastuullisten kuluttajien vaatimuksista.

"Ensin tehdään se aktiivinen päätös, että lähdetään edistämään näitä arvoja. Se kirjoitetaan strategiaan, otetaan ehdottomasti henkilöstö ja asiakkaat mukaan luomaan sitä."

Organisaatioissa tavoitteen täytyy olla oma, arvoja ei voi kaataa sinne ulkoapäin. ”Ensin tehdään se aktiivinen päätös, että lähdetään edistämään näitä arvoja. Se kirjoitetaan strategiaan, otetaan ehdottomasti henkilöstö ja asiakkaat mukaan luomaan sitä”, Heini Merkkiniemi sanoo.

Musiikkiala on laatinut Music Finlandin johdolla kuusi teesiä, joita voi käyttää esimerkkinä yhdenvertaisuustyöstä. ”Teesit kuvaavat niitä arvoja ja tekoja, joihin sitoudutaan yhdenvertaisuuden saavuttamiseksi”, Heini Merkkiniemi sanoo.

Yritysyhteistyö edistää yhdenvertaisuutta ketterästi

Merkkiniemi tekee itsekin jonkin verran yhdenvertaisuuskonsultointia organisaatioille. Pertin Valinnassa hän vastaa myös yritysyhteistyöstä, joka on hiljalleen kasvanut True Equality- kampanjasta erityisryhmien työllistämisohjelmaksi. True Equality syntyi Kyrö Distilleryn kanssa, myöhemmin mukaan on lähtenyt useita yrityksiä, kuten WSOY, Genelec, Grafia ja Tradeka.

Sosiaalisesti vastuullisen toiminnan rahoituspohja on parhaimmillaan monialainen ja laaja. Yhteistyötä voi tehdä esimerkiksi yrityksen tapahtumissa, viestinnässä tai tuotannossa. “On tärkeää, että yritysyhteistyötä tehdään aidosti molempien vahvuuksia ja resursseja kehittäen. Näin yhdenvertaisuustyö voi olla vaikuttavampaa ja ketterämpää kuin yksin julkisen sektorin hankkeissa”, Heini Merkkiniemi uskoo.

Outsider Art Festival Helsingissä 12.-21.8.2022

outsiderart.fi

pertinvalinta.fi

True Equality -kampanja

Yhdenvertaisuustyön kuusi teesiä: yhdenvertainenmusiikkiala.com

Nämä saattaisivat kiinnostaa sinua
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
-
Muotoilu
Av-ala
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa: ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
Kestävyys, vastuullisuus
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
Muoti ja tekstiili
Aalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsi
Aalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsi
-
Innovaatiot
Koulutus
Aalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsi
Innovaatiot
Oletko kiinnostunut urasta pelimusiikin parissa? Pelimusiikin säveltäjä Salla Hakkola listasi 5 asiaa, jotka on hyvä tietää.Oletko kiinnostunut urasta pelimusiikin parissa? Pelimusiikin säveltäjä Salla Hakkola listasi 5 asiaa, jotka on hyvä tietää.
Oletko kiinnostunut urasta pelimusiikin parissa? Pelimusiikin säveltäjä Salla Hakkola listasi 5 asiaa, jotka on hyvä tietää.Oletko kiinnostunut urasta pelimusiikin parissa? Pelimusiikin säveltäjä Salla Hakkola listasi 5 asiaa, jotka on hyvä tietää.Oletko kiinnostunut urasta pelimusiikin parissa? Pelimusiikin säveltäjä Salla Hakkola listasi 5 asiaa, jotka on hyvä tietää.Oletko kiinnostunut urasta pelimusiikin parissa? Pelimusiikin säveltäjä Salla Hakkola listasi 5 asiaa, jotka on hyvä tietää.Oletko kiinnostunut urasta pelimusiikin parissa? Pelimusiikin säveltäjä Salla Hakkola listasi 5 asiaa, jotka on hyvä tietää.
-
Musiikki
Peliala
Oletko kiinnostunut urasta pelimusiikin parissa? Pelimusiikin säveltäjä Salla Hakkola listasi 5 asiaa, jotka on hyvä tietää.
Musiikki
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
-
Peliala
Kestävyys, vastuullisuus
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
peliala
Kättä pidempää päättäjille: Kauas kantava kasvu on tiivis yhteenveto musiikkialan yhteiskunnallisesta merkityksestäKättä pidempää päättäjille: Kauas kantava kasvu on tiivis yhteenveto musiikkialan yhteiskunnallisesta merkityksestä
Kättä pidempää päättäjille: Kauas kantava kasvu on tiivis yhteenveto musiikkialan yhteiskunnallisesta merkityksestäKättä pidempää päättäjille: Kauas kantava kasvu on tiivis yhteenveto musiikkialan yhteiskunnallisesta merkityksestäKättä pidempää päättäjille: Kauas kantava kasvu on tiivis yhteenveto musiikkialan yhteiskunnallisesta merkityksestäKättä pidempää päättäjille: Kauas kantava kasvu on tiivis yhteenveto musiikkialan yhteiskunnallisesta merkityksestäKättä pidempää päättäjille: Kauas kantava kasvu on tiivis yhteenveto musiikkialan yhteiskunnallisesta merkityksestä
-
Musiikki
Tapahtuma-ala
Kättä pidempää päättäjille: Kauas kantava kasvu on tiivis yhteenveto musiikkialan yhteiskunnallisesta merkityksestä
Musiikki
Suomalaiset innovaatiojohtajat perustivat kansainvälisen innovaatioyhteisön Suomen kilpailukykyä edistämäänSuomalaiset innovaatiojohtajat perustivat kansainvälisen innovaatioyhteisön Suomen kilpailukykyä edistämään
Suomalaiset innovaatiojohtajat perustivat kansainvälisen innovaatioyhteisön Suomen kilpailukykyä edistämäänSuomalaiset innovaatiojohtajat perustivat kansainvälisen innovaatioyhteisön Suomen kilpailukykyä edistämäänSuomalaiset innovaatiojohtajat perustivat kansainvälisen innovaatioyhteisön Suomen kilpailukykyä edistämäänSuomalaiset innovaatiojohtajat perustivat kansainvälisen innovaatioyhteisön Suomen kilpailukykyä edistämäänSuomalaiset innovaatiojohtajat perustivat kansainvälisen innovaatioyhteisön Suomen kilpailukykyä edistämään
-
Innovaatiot
Strategia
Suomalaiset innovaatiojohtajat perustivat kansainvälisen innovaatioyhteisön Suomen kilpailukykyä edistämään
Innovaatiot
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
muoti ja tekstiili
Tapahtumien avulla elinvoima­kilpailun kärkeen – Toisteletko tyhjiä käsitteitä vai rakennatko tulevaisuutta?Tapahtumien avulla elinvoima­kilpailun kärkeen – Toisteletko tyhjiä käsitteitä vai rakennatko tulevaisuutta?
Tapahtumien avulla elinvoima­kilpailun kärkeen – Toisteletko tyhjiä käsitteitä vai rakennatko tulevaisuutta?Tapahtumien avulla elinvoima­kilpailun kärkeen – Toisteletko tyhjiä käsitteitä vai rakennatko tulevaisuutta?Tapahtumien avulla elinvoima­kilpailun kärkeen – Toisteletko tyhjiä käsitteitä vai rakennatko tulevaisuutta?Tapahtumien avulla elinvoima­kilpailun kärkeen – Toisteletko tyhjiä käsitteitä vai rakennatko tulevaisuutta?Tapahtumien avulla elinvoima­kilpailun kärkeen – Toisteletko tyhjiä käsitteitä vai rakennatko tulevaisuutta?
-
Tapahtuma-ala
Rahoitus
Tapahtumien avulla elinvoima­kilpailun kärkeen – Toisteletko tyhjiä käsitteitä vai rakennatko tulevaisuutta?
tapahtuma-ala
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
Muoti ja tekstiili
Sivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoa
Sivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoa
-
Strategia
taide
Sivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoa
strategia
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
-
Digitalisaatio
Ilmiöt
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
digitalisaatio
Harpisti Salla Hakkola säveltää palkittua pelimusiikkia, jota kuulevat miljoonat Merge Mansionin ja Clash of Clansin pelaajatHarpisti Salla Hakkola säveltää palkittua pelimusiikkia, jota kuulevat miljoonat Merge Mansionin ja Clash of Clansin pelaajat
Harpisti Salla Hakkola säveltää palkittua pelimusiikkia, jota kuulevat miljoonat Merge Mansionin ja Clash of Clansin pelaajatHarpisti Salla Hakkola säveltää palkittua pelimusiikkia, jota kuulevat miljoonat Merge Mansionin ja Clash of Clansin pelaajatHarpisti Salla Hakkola säveltää palkittua pelimusiikkia, jota kuulevat miljoonat Merge Mansionin ja Clash of Clansin pelaajatHarpisti Salla Hakkola säveltää palkittua pelimusiikkia, jota kuulevat miljoonat Merge Mansionin ja Clash of Clansin pelaajatHarpisti Salla Hakkola säveltää palkittua pelimusiikkia, jota kuulevat miljoonat Merge Mansionin ja Clash of Clansin pelaajat
-
Peliala
Musiikki
Harpisti Salla Hakkola säveltää palkittua pelimusiikkia, jota kuulevat miljoonat Merge Mansionin ja Clash of Clansin pelaajat
Peliala
Uusi tilastopalvelu kokoaa tietoa taiteesta ja kulttuuristaUusi tilastopalvelu kokoaa tietoa taiteesta ja kulttuurista
Uusi tilastopalvelu kokoaa tietoa taiteesta ja kulttuuristaUusi tilastopalvelu kokoaa tietoa taiteesta ja kulttuuristaUusi tilastopalvelu kokoaa tietoa taiteesta ja kulttuuristaUusi tilastopalvelu kokoaa tietoa taiteesta ja kulttuuristaUusi tilastopalvelu kokoaa tietoa taiteesta ja kulttuurista
-
Tieto ja tutkimukset
Rahoitus
Uusi tilastopalvelu kokoaa tietoa taiteesta ja kulttuurista
talous ja luvut
Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla?
Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla?
-
Av-ala
Rahoitus
Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla?
av-ala
Nuorten luovista yhteisöistä syntyy kansainvälistä bisnestä, jonka toimintatapa haastaa perinteiset mallit. Mitä rahoittajien ja kehittäjien olisi hyvä tietää uudenlaisesta tavasta luoda liiketoimintaa luovilla aloilla?Nuorten luovista yhteisöistä syntyy kansainvälistä bisnestä, jonka toimintatapa haastaa perinteiset mallit. Mitä rahoittajien ja kehittäjien olisi hyvä tietää uudenlaisesta tavasta luoda liiketoimintaa luovilla aloilla?
Nuorten luovista yhteisöistä syntyy kansainvälistä bisnestä, jonka toimintatapa haastaa perinteiset mallit. Mitä rahoittajien ja kehittäjien olisi hyvä tietää uudenlaisesta tavasta luoda liiketoimintaa luovilla aloilla?Nuorten luovista yhteisöistä syntyy kansainvälistä bisnestä, jonka toimintatapa haastaa perinteiset mallit. Mitä rahoittajien ja kehittäjien olisi hyvä tietää uudenlaisesta tavasta luoda liiketoimintaa luovilla aloilla?Nuorten luovista yhteisöistä syntyy kansainvälistä bisnestä, jonka toimintatapa haastaa perinteiset mallit. Mitä rahoittajien ja kehittäjien olisi hyvä tietää uudenlaisesta tavasta luoda liiketoimintaa luovilla aloilla?Nuorten luovista yhteisöistä syntyy kansainvälistä bisnestä, jonka toimintatapa haastaa perinteiset mallit. Mitä rahoittajien ja kehittäjien olisi hyvä tietää uudenlaisesta tavasta luoda liiketoimintaa luovilla aloilla?Nuorten luovista yhteisöistä syntyy kansainvälistä bisnestä, jonka toimintatapa haastaa perinteiset mallit. Mitä rahoittajien ja kehittäjien olisi hyvä tietää uudenlaisesta tavasta luoda liiketoimintaa luovilla aloilla?
-
Muoti ja tekstiili
Tapahtuma-ala
Nuorten luovista yhteisöistä syntyy kansainvälistä bisnestä, jonka toimintatapa haastaa perinteiset mallit. Mitä rahoittajien ja kehittäjien olisi hyvä tietää uudenlaisesta tavasta luoda liiketoimintaa luovilla aloilla?
rahoitus
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
Kestävyys, vastuullisuus
Alan Wake 2 -pelille huikeaa kansainvälistä menestystä – Projektin musiikki-, AV- ja peliosaajat mukana SHINE!-tapahtumassaAlan Wake 2 -pelille huikeaa kansainvälistä menestystä – Projektin musiikki-, AV- ja peliosaajat mukana SHINE!-tapahtumassa
Alan Wake 2 -pelille huikeaa kansainvälistä menestystä – Projektin musiikki-, AV- ja peliosaajat mukana SHINE!-tapahtumassaAlan Wake 2 -pelille huikeaa kansainvälistä menestystä – Projektin musiikki-, AV- ja peliosaajat mukana SHINE!-tapahtumassaAlan Wake 2 -pelille huikeaa kansainvälistä menestystä – Projektin musiikki-, AV- ja peliosaajat mukana SHINE!-tapahtumassaAlan Wake 2 -pelille huikeaa kansainvälistä menestystä – Projektin musiikki-, AV- ja peliosaajat mukana SHINE!-tapahtumassaAlan Wake 2 -pelille huikeaa kansainvälistä menestystä – Projektin musiikki-, AV- ja peliosaajat mukana SHINE!-tapahtumassa
-
Peliala
Monialaisuus
Alan Wake 2 -pelille huikeaa kansainvälistä menestystä – Projektin musiikki-, AV- ja peliosaajat mukana SHINE!-tapahtumassa
peliala
Orpon hallitus käynnistää kulttuuri­poliittisen selonteon laatimisenOrpon hallitus käynnistää kulttuuri­poliittisen selonteon laatimisen
Orpon hallitus käynnistää kulttuuri­poliittisen selonteon laatimisenOrpon hallitus käynnistää kulttuuri­poliittisen selonteon laatimisenOrpon hallitus käynnistää kulttuuri­poliittisen selonteon laatimisenOrpon hallitus käynnistää kulttuuri­poliittisen selonteon laatimisenOrpon hallitus käynnistää kulttuuri­poliittisen selonteon laatimisen
-
Kulttuuri
Taide
Orpon hallitus käynnistää kulttuuri­poliittisen selonteon laatimisen
Kulttuuri
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
-
Musiikki
Kestävyys, vastuullisuus
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
Musiikki
Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.
Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.
-
IPR & Lisensointi
Av-ala
Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.
IPR & lisensointi
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
-
Digitalisaatio
Elämystalous
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
Digitalisaatio
Uusi palvelu av-alan musiikkioikeuksien hankintaan lanseerataan loppuvuodesta 2023 Uusi palvelu av-alan musiikkioikeuksien hankintaan lanseerataan loppuvuodesta 2023
Uusi palvelu av-alan musiikkioikeuksien hankintaan lanseerataan loppuvuodesta 2023 Uusi palvelu av-alan musiikkioikeuksien hankintaan lanseerataan loppuvuodesta 2023 Uusi palvelu av-alan musiikkioikeuksien hankintaan lanseerataan loppuvuodesta 2023 Uusi palvelu av-alan musiikkioikeuksien hankintaan lanseerataan loppuvuodesta 2023 Uusi palvelu av-alan musiikkioikeuksien hankintaan lanseerataan loppuvuodesta 2023
-
Musiikki
Av-ala
Uusi palvelu av-alan musiikkioikeuksien hankintaan lanseerataan loppuvuodesta 2023
Musiikki
Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”
Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”
-
Av-ala
Digitalisaatio
Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”
Av-ala
Suomen musiikkialan arvo on nyt yli miljardi euroaSuomen musiikkialan arvo on nyt yli miljardi euroa
Suomen musiikkialan arvo on nyt yli miljardi euroaSuomen musiikkialan arvo on nyt yli miljardi euroaSuomen musiikkialan arvo on nyt yli miljardi euroaSuomen musiikkialan arvo on nyt yli miljardi euroaSuomen musiikkialan arvo on nyt yli miljardi euroa
-
Musiikki
Tilastot & luvut
Suomen musiikkialan arvo on nyt yli miljardi euroa
Musiikki
4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille
4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille
-
Koulutus
Digitalisaatio
4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille
Koulutus
Peleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa Espoossa
Peleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa Espoossa
-
Yrittäjyys
Koulutus
Peleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa Espoossa
peliala
Music x Median toimitusjohtaja vaihtui - Jani Jalonen rakentamaan luovien alojen kasvuaMusic x Median toimitusjohtaja vaihtui - Jani Jalonen rakentamaan luovien alojen kasvua
Music x Median toimitusjohtaja vaihtui - Jani Jalonen rakentamaan luovien alojen kasvuaMusic x Median toimitusjohtaja vaihtui - Jani Jalonen rakentamaan luovien alojen kasvuaMusic x Median toimitusjohtaja vaihtui - Jani Jalonen rakentamaan luovien alojen kasvuaMusic x Median toimitusjohtaja vaihtui - Jani Jalonen rakentamaan luovien alojen kasvuaMusic x Median toimitusjohtaja vaihtui - Jani Jalonen rakentamaan luovien alojen kasvua
-
Musiikki
Av-ala
Music x Median toimitusjohtaja vaihtui - Jani Jalonen rakentamaan luovien alojen kasvua
Musiikki
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
-
Rahoitus
Kestävyys, vastuullisuus
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
Rahoitus
Kasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitys
Kasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitys
-
Tiekartta
IPR & Lisensointi
Kasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitys
IPR & Lisensointi
Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu
Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu
-
Digitalisaatio
Tieto ja tutkimukset
Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu
dgitalisaatio
Uudenlainen yhteys ­– Shine-kumppanuus­tapahtuma toi monistettavien sisältöjen tekijät yhteen Uudenlainen yhteys ­– Shine-kumppanuus­tapahtuma toi monistettavien sisältöjen tekijät yhteen
Uudenlainen yhteys ­– Shine-kumppanuus­tapahtuma toi monistettavien sisältöjen tekijät yhteen Uudenlainen yhteys ­– Shine-kumppanuus­tapahtuma toi monistettavien sisältöjen tekijät yhteen Uudenlainen yhteys ­– Shine-kumppanuus­tapahtuma toi monistettavien sisältöjen tekijät yhteen Uudenlainen yhteys ­– Shine-kumppanuus­tapahtuma toi monistettavien sisältöjen tekijät yhteen Uudenlainen yhteys ­– Shine-kumppanuus­tapahtuma toi monistettavien sisältöjen tekijät yhteen
-
Tiekartta
Monialaisuus
Uudenlainen yhteys ­– Shine-kumppanuus­tapahtuma toi monistettavien sisältöjen tekijät yhteen
tiekartta
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
Muoti ja tekstiili
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
kestävyys, vastuullisuus
Tuore selvitys kertoo, että luovien alojen rahoituksessa on systeeminen ongelmaTuore selvitys kertoo, että luovien alojen rahoituksessa on systeeminen ongelma
Tuore selvitys kertoo, että luovien alojen rahoituksessa on systeeminen ongelmaTuore selvitys kertoo, että luovien alojen rahoituksessa on systeeminen ongelmaTuore selvitys kertoo, että luovien alojen rahoituksessa on systeeminen ongelmaTuore selvitys kertoo, että luovien alojen rahoituksessa on systeeminen ongelmaTuore selvitys kertoo, että luovien alojen rahoituksessa on systeeminen ongelma
-
Tieto ja tutkimukset
Rahoitus
Tuore selvitys kertoo, että luovien alojen rahoituksessa on systeeminen ongelma
Tieto ja tutkimukset
Av-alalla pilotoitu kasvusopimus laajenee myös muille luoville aloilleAv-alalla pilotoitu kasvusopimus laajenee myös muille luoville aloille
Av-alalla pilotoitu kasvusopimus laajenee myös muille luoville aloilleAv-alalla pilotoitu kasvusopimus laajenee myös muille luoville aloilleAv-alalla pilotoitu kasvusopimus laajenee myös muille luoville aloilleAv-alalla pilotoitu kasvusopimus laajenee myös muille luoville aloilleAv-alalla pilotoitu kasvusopimus laajenee myös muille luoville aloille
-
Kasvusopimus
Tiekartta
Av-alalla pilotoitu kasvusopimus laajenee myös muille luoville aloille
kasvusopimus
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
-
Muoti ja tekstiili
Innovaatiot
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
muoti ja tekstiili
Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella.
Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella.
-
Rahoitus
Monialaisuus
Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella.
Rahoitus
Mitä muut luovat alat voivat oppia peliteolli­suudelta?Mitä muut luovat alat voivat oppia peliteolli­suudelta?
Mitä muut luovat alat voivat oppia peliteolli­suudelta?Mitä muut luovat alat voivat oppia peliteolli­suudelta?Mitä muut luovat alat voivat oppia peliteolli­suudelta?Mitä muut luovat alat voivat oppia peliteolli­suudelta?Mitä muut luovat alat voivat oppia peliteolli­suudelta?
-
Peliala
Monialaisuus
Mitä muut luovat alat voivat oppia peliteolli­suudelta?
peliala
Paula Parviainen: “Kulttuurin ja luovien alojen kansain­välistäminen pitää tuoda vahvemmin osaksi ulkoministeriön toimintaa.” Paula Parviainen: “Kulttuurin ja luovien alojen kansain­välistäminen pitää tuoda vahvemmin osaksi ulkoministeriön toimintaa.”
Paula Parviainen: “Kulttuurin ja luovien alojen kansain­välistäminen pitää tuoda vahvemmin osaksi ulkoministeriön toimintaa.” Paula Parviainen: “Kulttuurin ja luovien alojen kansain­välistäminen pitää tuoda vahvemmin osaksi ulkoministeriön toimintaa.” Paula Parviainen: “Kulttuurin ja luovien alojen kansain­välistäminen pitää tuoda vahvemmin osaksi ulkoministeriön toimintaa.” Paula Parviainen: “Kulttuurin ja luovien alojen kansain­välistäminen pitää tuoda vahvemmin osaksi ulkoministeriön toimintaa.” Paula Parviainen: “Kulttuurin ja luovien alojen kansain­välistäminen pitää tuoda vahvemmin osaksi ulkoministeriön toimintaa.”
-
Kansainvälistyminen
Kulttuuri
Paula Parviainen: “Kulttuurin ja luovien alojen kansain­välistäminen pitää tuoda vahvemmin osaksi ulkoministeriön toimintaa.”
kansainvälistyminen
Kaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­foorumin
Kaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­foorumin
-
Monialaisuus
Digitalisaatio
Kaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­foorumin
Monialaisuus
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
-
Digitalisaatio
Yrittäjyys
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
Kestävyys,vastuullisuus
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
Kestävyys, vastuullisuus
4+1 Kaarina Gould: "Huipputekijät ovat useimmiten innoissaan, kun heitä kutsutaan jakamaan ajatuksia oman hiekkalaatikon ulkopuolelle.”4+1 Kaarina Gould: "Huipputekijät ovat useimmiten innoissaan, kun heitä kutsutaan jakamaan ajatuksia oman hiekkalaatikon ulkopuolelle.”
4+1 Kaarina Gould: "Huipputekijät ovat useimmiten innoissaan, kun heitä kutsutaan jakamaan ajatuksia oman hiekkalaatikon ulkopuolelle.”4+1 Kaarina Gould: "Huipputekijät ovat useimmiten innoissaan, kun heitä kutsutaan jakamaan ajatuksia oman hiekkalaatikon ulkopuolelle.”4+1 Kaarina Gould: "Huipputekijät ovat useimmiten innoissaan, kun heitä kutsutaan jakamaan ajatuksia oman hiekkalaatikon ulkopuolelle.”4+1 Kaarina Gould: "Huipputekijät ovat useimmiten innoissaan, kun heitä kutsutaan jakamaan ajatuksia oman hiekkalaatikon ulkopuolelle.”4+1 Kaarina Gould: "Huipputekijät ovat useimmiten innoissaan, kun heitä kutsutaan jakamaan ajatuksia oman hiekkalaatikon ulkopuolelle.”
-
Museot
Aluekehitys
4+1 Kaarina Gould: "Huipputekijät ovat useimmiten innoissaan, kun heitä kutsutaan jakamaan ajatuksia oman hiekkalaatikon ulkopuolelle.”
museot
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
-
Strategia
Rahoitus
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
strategia
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
strategia
”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.
”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.
-
Av-ala
Rahoitus
”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.
av-ala
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
-
Strategia
Aluekehitys
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
aluekehitys
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
-
Tiekartta
Kestävyys, vastuullisuus
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
Tiekartta
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
muoti ja tekstiili
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
-
Av-ala
Kasvusopimus
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
Lisensoinnin ABC – mitä lisensointi on ja miten sillä hankitaan tuloja?Lisensoinnin ABC – mitä lisensointi on ja miten sillä hankitaan tuloja?
Lisensoinnin ABC – mitä lisensointi on ja miten sillä hankitaan tuloja?Lisensoinnin ABC – mitä lisensointi on ja miten sillä hankitaan tuloja?Lisensoinnin ABC – mitä lisensointi on ja miten sillä hankitaan tuloja?Lisensoinnin ABC – mitä lisensointi on ja miten sillä hankitaan tuloja?Lisensoinnin ABC – mitä lisensointi on ja miten sillä hankitaan tuloja?
-
IPR & Lisensointi
Muotoilu
Lisensoinnin ABC – mitä lisensointi on ja miten sillä hankitaan tuloja?
IPR & lisensointi
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
-
Kestävyys, vastuullisuus
Kansainvälistyminen
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
kestävyys, vastuullisuus
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
muotoilu
Musiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksi
Musiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksi
-
Musiikki
Av-ala
Musiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksi
musiikki
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
Muoti ja tekstiili
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
Muoti ja tekstiili
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
-
Musiikki
Tapahtuma-ala
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
musiikki
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
-
Innovaatiot
Startup
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
Innovaatiot
EU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala Helsinkiin
EU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala Helsinkiin
-
Innovaatiot
Kulttuuri
EU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala Helsinkiin
Innovaatiot
Uusi musiikkiala.fi-sivusto näyttää musiikin merkityksen yhteiskunnassaUusi musiikkiala.fi-sivusto näyttää musiikin merkityksen yhteiskunnassa
Uusi musiikkiala.fi-sivusto näyttää musiikin merkityksen yhteiskunnassaUusi musiikkiala.fi-sivusto näyttää musiikin merkityksen yhteiskunnassaUusi musiikkiala.fi-sivusto näyttää musiikin merkityksen yhteiskunnassaUusi musiikkiala.fi-sivusto näyttää musiikin merkityksen yhteiskunnassaUusi musiikkiala.fi-sivusto näyttää musiikin merkityksen yhteiskunnassa
-
Musiikki
Strategia
Uusi musiikkiala.fi-sivusto näyttää musiikin merkityksen yhteiskunnassa
musiikki
Kenelle kulttuurin koronatuet jaettiin?Kenelle kulttuurin koronatuet jaettiin?
Kenelle kulttuurin koronatuet jaettiin?Kenelle kulttuurin koronatuet jaettiin?Kenelle kulttuurin koronatuet jaettiin?Kenelle kulttuurin koronatuet jaettiin?Kenelle kulttuurin koronatuet jaettiin?
-
Rahoitus
Kulttuuri
Kenelle kulttuurin koronatuet jaettiin?
rajoitus
Blockfest – hyvistä bileistä Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksiBlockfest – hyvistä bileistä Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksi
Blockfest – hyvistä bileistä Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksiBlockfest – hyvistä bileistä Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksiBlockfest – hyvistä bileistä Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksiBlockfest – hyvistä bileistä Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksiBlockfest – hyvistä bileistä Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksi
-
Musiikki
Tapahtuma-ala
Blockfest – hyvistä bileistä Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksi
Musiikki
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
-
Kestävyys, vastuullisuus
Kirjallisuus
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
kesävyys,vastuullisuus
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
-
Kestävyys, vastuullisuus
Rahoitus
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
Kestävyys, vastuullisuus
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
-
Kestävyys, vastuullisuus
Innovaatiot
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
Muoti ja tekstiili
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
-
Tiekartta
Kestävyys, vastuullisuus
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
Tiekartta
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
-
Digitalisaatio
Av-ala
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
Kansainvälistyminen
Festivaalijohtaja Sami Rumpunen – Tapahtuma-alan nykytilanne ja miksi Provinssirock on juuri nyt kenties vahvempi kuin koskaanFestivaalijohtaja Sami Rumpunen – Tapahtuma-alan nykytilanne ja miksi Provinssirock on juuri nyt kenties vahvempi kuin koskaan
Festivaalijohtaja Sami Rumpunen – Tapahtuma-alan nykytilanne ja miksi Provinssirock on juuri nyt kenties vahvempi kuin koskaanFestivaalijohtaja Sami Rumpunen – Tapahtuma-alan nykytilanne ja miksi Provinssirock on juuri nyt kenties vahvempi kuin koskaanFestivaalijohtaja Sami Rumpunen – Tapahtuma-alan nykytilanne ja miksi Provinssirock on juuri nyt kenties vahvempi kuin koskaanFestivaalijohtaja Sami Rumpunen – Tapahtuma-alan nykytilanne ja miksi Provinssirock on juuri nyt kenties vahvempi kuin koskaanFestivaalijohtaja Sami Rumpunen – Tapahtuma-alan nykytilanne ja miksi Provinssirock on juuri nyt kenties vahvempi kuin koskaan
-
Musiikki
Tapahtuma-ala
Festivaalijohtaja Sami Rumpunen – Tapahtuma-alan nykytilanne ja miksi Provinssirock on juuri nyt kenties vahvempi kuin koskaan
Musiikki
Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?
Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?
-
Koulutus
Taide
Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?
Taide
Taija Holm – Viihteen PR-ammattilainen kertoo uudesta kirjastaan sekä matkasta Euroviisuihin Blind Channel -bändin kanssaTaija Holm – Viihteen PR-ammattilainen kertoo uudesta kirjastaan sekä matkasta Euroviisuihin Blind Channel -bändin kanssa
Taija Holm – Viihteen PR-ammattilainen kertoo uudesta kirjastaan sekä matkasta Euroviisuihin Blind Channel -bändin kanssaTaija Holm – Viihteen PR-ammattilainen kertoo uudesta kirjastaan sekä matkasta Euroviisuihin Blind Channel -bändin kanssaTaija Holm – Viihteen PR-ammattilainen kertoo uudesta kirjastaan sekä matkasta Euroviisuihin Blind Channel -bändin kanssaTaija Holm – Viihteen PR-ammattilainen kertoo uudesta kirjastaan sekä matkasta Euroviisuihin Blind Channel -bändin kanssaTaija Holm – Viihteen PR-ammattilainen kertoo uudesta kirjastaan sekä matkasta Euroviisuihin Blind Channel -bändin kanssa
-
Musiikki
Yrittäjyys
Taija Holm – Viihteen PR-ammattilainen kertoo uudesta kirjastaan sekä matkasta Euroviisuihin Blind Channel -bändin kanssa
Musiikki
Anssi Kela – Korona-aika muutti muusikon työnteon totaalisestiAnssi Kela – Korona-aika muutti muusikon työnteon totaalisesti
Anssi Kela – Korona-aika muutti muusikon työnteon totaalisestiAnssi Kela – Korona-aika muutti muusikon työnteon totaalisestiAnssi Kela – Korona-aika muutti muusikon työnteon totaalisestiAnssi Kela – Korona-aika muutti muusikon työnteon totaalisestiAnssi Kela – Korona-aika muutti muusikon työnteon totaalisesti
-
Musiikki
Yrittäjyys
Anssi Kela – Korona-aika muutti muusikon työnteon totaalisesti
Musiikki
Matti Lappalainen – April Jazzin festivaalijohtaja kertoo, miten 34-vuotiaasta festarista sukeutui digitaalinen tapahtuma koronakevään kirittämänäMatti Lappalainen – April Jazzin festivaalijohtaja kertoo, miten 34-vuotiaasta festarista sukeutui digitaalinen tapahtuma koronakevään kirittämänä
Matti Lappalainen – April Jazzin festivaalijohtaja kertoo, miten 34-vuotiaasta festarista sukeutui digitaalinen tapahtuma koronakevään kirittämänäMatti Lappalainen – April Jazzin festivaalijohtaja kertoo, miten 34-vuotiaasta festarista sukeutui digitaalinen tapahtuma koronakevään kirittämänäMatti Lappalainen – April Jazzin festivaalijohtaja kertoo, miten 34-vuotiaasta festarista sukeutui digitaalinen tapahtuma koronakevään kirittämänäMatti Lappalainen – April Jazzin festivaalijohtaja kertoo, miten 34-vuotiaasta festarista sukeutui digitaalinen tapahtuma koronakevään kirittämänäMatti Lappalainen – April Jazzin festivaalijohtaja kertoo, miten 34-vuotiaasta festarista sukeutui digitaalinen tapahtuma koronakevään kirittämänä
-
Musiikki
Yrittäjyys
Matti Lappalainen – April Jazzin festivaalijohtaja kertoo, miten 34-vuotiaasta festarista sukeutui digitaalinen tapahtuma koronakevään kirittämänä
Musiikki
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
Muotoilu
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
-
Yrittäjyys
Kestävyys, vastuullisuus
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
Kestävyys
Susanne Dahlqvist – Porvoon Taidetehdas on keskeinen osa kaupungin kulttuurielämääSusanne Dahlqvist – Porvoon Taidetehdas on keskeinen osa kaupungin kulttuurielämää
Susanne Dahlqvist – Porvoon Taidetehdas on keskeinen osa kaupungin kulttuurielämääSusanne Dahlqvist – Porvoon Taidetehdas on keskeinen osa kaupungin kulttuurielämääSusanne Dahlqvist – Porvoon Taidetehdas on keskeinen osa kaupungin kulttuurielämääSusanne Dahlqvist – Porvoon Taidetehdas on keskeinen osa kaupungin kulttuurielämääSusanne Dahlqvist – Porvoon Taidetehdas on keskeinen osa kaupungin kulttuurielämää
-
Kulttuuri
Susanne Dahlqvist – Porvoon Taidetehdas on keskeinen osa kaupungin kulttuurielämää
Kulttuuri
Lotta Mujo ja Maija Sydänmaanlakka – miten kulttuuri- ja taidesisällöistä voidaan muokata elämyksiä matkailumarkkinoita varten?Lotta Mujo ja Maija Sydänmaanlakka – miten kulttuuri- ja taidesisällöistä voidaan muokata elämyksiä matkailumarkkinoita varten?
Lotta Mujo ja Maija Sydänmaanlakka – miten kulttuuri- ja taidesisällöistä voidaan muokata elämyksiä matkailumarkkinoita varten?Lotta Mujo ja Maija Sydänmaanlakka – miten kulttuuri- ja taidesisällöistä voidaan muokata elämyksiä matkailumarkkinoita varten?Lotta Mujo ja Maija Sydänmaanlakka – miten kulttuuri- ja taidesisällöistä voidaan muokata elämyksiä matkailumarkkinoita varten?Lotta Mujo ja Maija Sydänmaanlakka – miten kulttuuri- ja taidesisällöistä voidaan muokata elämyksiä matkailumarkkinoita varten?Lotta Mujo ja Maija Sydänmaanlakka – miten kulttuuri- ja taidesisällöistä voidaan muokata elämyksiä matkailumarkkinoita varten?
-
Kulttuuri
Taide
Lotta Mujo ja Maija Sydänmaanlakka – miten kulttuuri- ja taidesisällöistä voidaan muokata elämyksiä matkailumarkkinoita varten?
Kulttuuri
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
Muotoilu
Median, av-sisältöjen, musiikin, kirjallisuuden ja pelien alat kasvuun - TEM kokoaa keinoja luovien alojen kasvun edistämiseenMedian, av-sisältöjen, musiikin, kirjallisuuden ja pelien alat kasvuun - TEM kokoaa keinoja luovien alojen kasvun edistämiseen
Median, av-sisältöjen, musiikin, kirjallisuuden ja pelien alat kasvuun - TEM kokoaa keinoja luovien alojen kasvun edistämiseenMedian, av-sisältöjen, musiikin, kirjallisuuden ja pelien alat kasvuun - TEM kokoaa keinoja luovien alojen kasvun edistämiseenMedian, av-sisältöjen, musiikin, kirjallisuuden ja pelien alat kasvuun - TEM kokoaa keinoja luovien alojen kasvun edistämiseenMedian, av-sisältöjen, musiikin, kirjallisuuden ja pelien alat kasvuun - TEM kokoaa keinoja luovien alojen kasvun edistämiseenMedian, av-sisältöjen, musiikin, kirjallisuuden ja pelien alat kasvuun - TEM kokoaa keinoja luovien alojen kasvun edistämiseen
-
Strategia
Av-ala
Median, av-sisältöjen, musiikin, kirjallisuuden ja pelien alat kasvuun - TEM kokoaa keinoja luovien alojen kasvun edistämiseen
strategia
Apua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opit
Apua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opit
-
Koulutus
Av-ala
Apua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opit
koulutus
Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.
Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.
-
Tiekartta
Koulutus
Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.
Tiekartta
Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon
Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon
-
Kestävyys, vastuullisuus
Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon
Kestävyys
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
Muotoilu
Mertsi Lindgren edistää kulttuuriryhmien kohtaamista ja taiteen yhteiskunnallista asemaaMertsi Lindgren edistää kulttuuriryhmien kohtaamista ja taiteen yhteiskunnallista asemaa
Mertsi Lindgren edistää kulttuuriryhmien kohtaamista ja taiteen yhteiskunnallista asemaaMertsi Lindgren edistää kulttuuriryhmien kohtaamista ja taiteen yhteiskunnallista asemaaMertsi Lindgren edistää kulttuuriryhmien kohtaamista ja taiteen yhteiskunnallista asemaaMertsi Lindgren edistää kulttuuriryhmien kohtaamista ja taiteen yhteiskunnallista asemaaMertsi Lindgren edistää kulttuuriryhmien kohtaamista ja taiteen yhteiskunnallista asemaa
-
Kulttuuri
Taide
Mertsi Lindgren edistää kulttuuriryhmien kohtaamista ja taiteen yhteiskunnallista asemaa
Yhteistyö
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
-
Musiikki
Kestävyys, vastuullisuus
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
Kestävä kehitys
Kysely: Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalla pitkäkestoisiaKysely: Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalla pitkäkestoisia
Kysely: Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalla pitkäkestoisiaKysely: Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalla pitkäkestoisiaKysely: Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalla pitkäkestoisiaKysely: Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalla pitkäkestoisiaKysely: Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalla pitkäkestoisia
-
Yrittäjyys
Kulttuuri
Kysely: Koronapandemian vaikutukset kulttuurialalla pitkäkestoisia
Yrittäjyys
OKM:n korona-avustukset kulttuurialojen yhteisöilleOKM:n korona-avustukset kulttuurialojen yhteisöille
OKM:n korona-avustukset kulttuurialojen yhteisöilleOKM:n korona-avustukset kulttuurialojen yhteisöilleOKM:n korona-avustukset kulttuurialojen yhteisöilleOKM:n korona-avustukset kulttuurialojen yhteisöilleOKM:n korona-avustukset kulttuurialojen yhteisöille
-
Rahoitus
Kulttuuri
OKM:n korona-avustukset kulttuurialojen yhteisöille
Rahoitus
Media- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneille
Media- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneille
-
Koulutus
Av-ala
Media- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneille
Av-ala
Kulttuuri ja pienyritykset koronan ensimmäisiä uhreja?Kulttuuri ja pienyritykset koronan ensimmäisiä uhreja?
Kulttuuri ja pienyritykset koronan ensimmäisiä uhreja?Kulttuuri ja pienyritykset koronan ensimmäisiä uhreja?Kulttuuri ja pienyritykset koronan ensimmäisiä uhreja?Kulttuuri ja pienyritykset koronan ensimmäisiä uhreja?Kulttuuri ja pienyritykset koronan ensimmäisiä uhreja?
-
Yrittäjyys
Kulttuuri
Kulttuuri ja pienyritykset koronan ensimmäisiä uhreja?
Yrittäjyys
Saimaa-ilmiö 2026: Kävi miten kävi, nyt tehdään Saimaa-ilmiö!Saimaa-ilmiö 2026: Kävi miten kävi, nyt tehdään Saimaa-ilmiö!
Saimaa-ilmiö 2026: Kävi miten kävi, nyt tehdään Saimaa-ilmiö!Saimaa-ilmiö 2026: Kävi miten kävi, nyt tehdään Saimaa-ilmiö!Saimaa-ilmiö 2026: Kävi miten kävi, nyt tehdään Saimaa-ilmiö!Saimaa-ilmiö 2026: Kävi miten kävi, nyt tehdään Saimaa-ilmiö!Saimaa-ilmiö 2026: Kävi miten kävi, nyt tehdään Saimaa-ilmiö!
-
Aluekehitys
Kulttuuri
Saimaa-ilmiö 2026: Kävi miten kävi, nyt tehdään Saimaa-ilmiö!
Aluekehitys
Oulu 2026: Kulttuuri löytää tiensä sydämeenOulu 2026: Kulttuuri löytää tiensä sydämeen
Oulu 2026: Kulttuuri löytää tiensä sydämeenOulu 2026: Kulttuuri löytää tiensä sydämeenOulu 2026: Kulttuuri löytää tiensä sydämeenOulu 2026: Kulttuuri löytää tiensä sydämeenOulu 2026: Kulttuuri löytää tiensä sydämeen
-
Strategia
Aluekehitys
Oulu 2026: Kulttuuri löytää tiensä sydämeen
Strategia
Miksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi?Miksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi?
Miksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi?Miksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi?Miksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi?Miksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi?Miksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi?
-
Kulttuuri
Strategia
Miksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi?
Kulttuuri
Klikkaamalla "Hyväksyn kaikki evästeet" hyväksyt, että evästeet tallennetaan laitteellesi parantamaan sivuston navigointia, analysoimaan sivuston käyttöä ja tehostamaan mainontaamme. Lue lisätietoja evästepolitiikastamme.