4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille

Vihreäasuinen nainen nojaa aitaan, taustalla pensaita4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille
Vihreäasuinen nainen nojaa aitaan, taustalla pensaita4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille

Milja Köpsi on Mimmit koodaa -hankkeen vetäjä

Koodaavat mimmit muuttavat maailmaa. Milja Köpsi tietää, miten it-alalle saadaan uusia osaajia, monimuotoisuutta ja tasa-arvoa. Tarvitaan yhteisö, vertaistukea ja  oikeanlaisia esikuvia.

Milja Köpsillä ei ollut it-alan koulutusta eikä kokemusta, kun hän aloitti Software Finland ry:ssä. Hän oli mukana suunnittelemassa tapahtumia it-alan yrittäjille ja johtajille. Alan osaajapula oli jatkuvana puheenaiheena.

Sen ratkaisemiseksi päätettiin yhdessä saada enemmän naisia mukaan teknologia-alalle. Köpsi halusi kehittää  uudenlaisen, rennon ja hyvin konkreettisen lähestymistavan. Hiukan sellaisen, jota hän itsekin olisi tarvinnut alkuun alalle tullessaan.

Mimmit koodaa -ohjelma syntyi avaamaan kaikille tasa-arvoisia polkuja it-alan opintoihin ja töihin, ja sen suosio on ollut valtava. Ohjelma murtaa myyttiä siitä, että koodaaminen kuuluu vain miehille järjestämällä matalan kynnyksen tapahtumia, koulutusta ja verkostokohtaamisia.

Tuhansia naisia on osallistunut Mimmit koodaa -koulutustapahtumiin ja lähtenyt kohti teknologiauraa.

1. Millaista teknologiaa saadaan, jos koodaajat ja it-osaajat ovat pääasiallisesti vain yhden sukupuolen edustajia?

"Jos tuotetta tehdessä ei ole ymmärretty, keitä kaikkia käyttäjäryhmässä on, vaan tehdään vain samanlaisille kuin itse ollaan, siitä seuraa ongelmia. Esimerkiksi hyvinvointisormus Oura, joka mittaa ihmisen elintoimintoja: Sitä ei ollut suunniteltu huomioimaan, että naisen ruumiinlämpö saattaa nousta puoli astetta tai asteen kuukautiskierron mukaan. Joten sormus ilmoitti joka kerta, että sen käyttäjä on sairas.

Eikä sukupuoli ole kuin yksi yksittäinen ominaisuus, ihmistä määrittelevät monet muutkin asiat. Mitä monimuotoisempi joukko tekijöitä ja suunnittelijoita, sitä monipuolisempia tuotteita ja palveluita syntyy."

2. Mikä asettaa eri sukupuolet eriarvoiseen asemaan it-alalla? Missä kohtaa on korkein kynnys tai paksuin lasikatto?

"Suurin kynnys on yhteiskunnan sukupuolittuneisuus: tyttöjen ja poikien harrastukset, miesten ja naisten työt. Kymmenien vuosien ajan on tehty tutkimuksia siitä, miksi naiset eivät hakeudu teknologia-alalle. Niissä sitten tulevat aina vain samat asiat esiin, esimerkiksi ettei naisilla ole ollut vertaisesikuvia eikä heille ole tarjottu mahdollisuuksia. Mimmit koodaa tarttuu juuri tähän.

Suurin osa it-alan yrityksistä ymmärtää nykyisin, että ihmiset otetaan ihmisinä omien intohimojensa ja kykyjensä mukaan. Kyse on myös osaajapulasta: kaikki palvelut, tuotteet ja harrastukset digitalisoituvat, eikä meillä ole tarpeeksi tekijöitä, jengi loppuu kesken. Sitten kun on käyty jo kaikki miesoletetut läpi, huomataan että oho, pitää hakea osaajia muistakin ihmisryhmistä."

3. Mitä vääriä käsityksiä naisilla on it-alasta?

"Yleisin ennakkoluulo on, että teknologia on jotenkin sisäänrakennettu miehiin, että se kiinnostaa juuri heitä. Toinen ennakkoluulo on, että kaikki teknologia vaatii suurta matemaattista lahjakkuutta, kun kerran mediassa ja fiktiossa esitetään teknologianörtit nuorina nuhjuisina miehinä, hakkereina energiajuomansa kanssa. Ne ennakkoluulot ovat helposti murrettavissa.

Yritän johtaa toimintaamme niin, että jos menet johonkin matalan kynnyksen it-koulutustapahtumaan eikä se olekaan sinun juttusi, niin kerromme, mitä muita näkökulmia it-alan töihin on olemassa.

Mahdollisuuksia on todella paljon, ja alalta löytyy monella eri tavalla suuntautuneille tekijöille töitä. Voi olla viihdettä tai ilmastonmuutoksen ratkaisua, luovaa tai teknistä, voi olla yksin tehtävää tai yhdessä."

“Joudun muistuttamaan näitä puhujia siitä, että he ovat ihan todellisia asiantuntijoita, vaikka he eivät ole toimitusjohtajia, miehiä tai staroja. “

4. Mikä on paras keino saada kaikkien osallisuus teknologia-alalle?  

"Tutkimuspäällikkö Susanna Bairoh Tekniikan Akateemisista on sanonut, että “kiinnostus ei synny tyhjiössä” - tarvitaan mahdollisuuksien luomista: tekoja, kohtaamisia ja vertaisten tarinoita. Naisten tai muiden marginalisoitujen on päästävä kokeilemaan uutta matalalla kynnyksellä.

Teknologian arkipäiväistäminen on tulevaisuuden menestyksen ytimessä. Teknologiatyö on kaikkien saavutettavissa. Voit olla taustaltasi ihan mitä tahansa.

Naiset motivoituvat, kun he näkevät vertaisesikuvia. Kaikki kunnia niille erittäin menestyneille, tyylikkäille huippu-it-naisille, joita mielellään käytetään alan keulakuvina, mutta paljon tehokkaampaa on näyttää naiselle moninaisia, samastuttavan oloisia ja näköisiä it-naisia.

Siksi emme käytä tunnettuja tähtipuhujia. Meillä puhujina on esimerkiksi uranvaihtajia, työttömiä, mielenterveyskuntoutujia ja kotiäitejä, jotka kertovat oman tarinansa. Siitä tulee autenttisuutta. Se on ollut kaikkein tehokkain keino murtaa naisten stereotypioita ja ennakkoluuloja.

Joudun muistuttamaan näitä puhujia siitä, että he ovat ihan todellisia asiantuntijoita, vaikka he eivät ole toimitusjohtajia, miehiä tai staroja. On ollut aivan ihanaa käydä heidän kanssaan tämä keskustelu. He sanovat: Nyt voin antaa muille jotain sellaista, mitä olen itse saanut – tai sitten sitä, mitä en itse koskaan saanut silloin, kun olisin tarvinnut."

“Teknologian arkipäiväistäminen on tulevaisuuden menestyksen ytimessä. Teknologiatyö on kaikkien saavutettavissa.”

+ 1  Mitä haluaisit että jokainen it-päättäjä ymmärtää?

"Heti kun naisille annetaan mahdollisuus opiskella teknologiaan liittyviä taitoja, he ovat valmiita lähtemään kohti uutta.

Kun naiset avaavat itsessään niitä intohimoja ja vahvuuksia, jotka ovat aiemmin olleet syystä tai toisesta poissuljettuja, syntyy valtava määrä energiaa ja he tarttuvat nopeasti toimeen. Sieltä löytyy rautaista osaamista. Heistä tulee lojaaleja työntekijöitä, erittäin motivoituneita! Nämä naisoletetut saavat aikaiseksi todella paljon."

Tututstu Mimmien toimintaan

Mimmit koodaa -virtuaalitapahtuma 3.11.2023 kokoaa ICT-alasta kiinnostuneet yhteen. Ilmaisessa tapahtumassa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja saadaan vinkkejä osaamisen kehittämiseen. Virtuaalikahvitauolla verkostoidutaan ja keskustellaan alalla toimivien yritysten kanssa.

Ilmoittaudu tästä  

Lisätietoja

mimmitkoodaa.fi

softwarefinland.fi

Info

Software Finland ry:n Mimmit koodaa -ohjelma järjestää yhteistyössä alan yritysten kanssa maksuttomia tapahtumia ja koulutuksia IT-alasta kiinnostuneille naisille. Ohjelmalla on laaja, valtakunnallinen yhteistyöverkosto, johon kuuluu muun muassa oppilaitoksia, alan yrityksiä ja lukuisia muita toimijoita.

Kohderyhmään kuuluvat uusia taitoja haluavat, nykyisiä taitojaan päivittävät, alanvaihtajat, kasvattajat, uraneuvojat, opinto-ohjaajat sekä yritykset, jotka haluavat löytää uusia osaajia.

Mimmit koodaa -ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa kaikille tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta.

Ohjelma on auttanut kohderyhmäänsä löytämään teknologiapolun alkuun, saamaan ensimmäisen työpaikan IT-alalta sekä lisännyt alan yritysten ja alanvaihtajien kohtaamisia. Ohjelma edistää sekä IT-alaa että laadukkaan softan syntymistä, sillä vain monimuotoisuudella saadaan parempaa teknologiaa.

Nämä saattaisivat kiinnostaa sinua
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Taitojen kartuttamista ja verkostojen voimaa – Volume!-ohjelma voi mullistaa yrittäjän tulevaisuuden Taitojen kartuttamista ja verkostojen voimaa – Volume!-ohjelma voi mullistaa yrittäjän tulevaisuuden
Taitojen kartuttamista ja verkostojen voimaa – Volume!-ohjelma voi mullistaa yrittäjän tulevaisuuden Taitojen kartuttamista ja verkostojen voimaa – Volume!-ohjelma voi mullistaa yrittäjän tulevaisuuden Taitojen kartuttamista ja verkostojen voimaa – Volume!-ohjelma voi mullistaa yrittäjän tulevaisuuden Taitojen kartuttamista ja verkostojen voimaa – Volume!-ohjelma voi mullistaa yrittäjän tulevaisuuden Taitojen kartuttamista ja verkostojen voimaa – Volume!-ohjelma voi mullistaa yrittäjän tulevaisuuden
-
Koulutus
Yrittäjyys
Taitojen kartuttamista ja verkostojen voimaa – Volume!-ohjelma voi mullistaa yrittäjän tulevaisuuden
Koulutus
Katri Manninen tekee väitöstutkimusta tekoälystä av-käsikirjoituksen kehittelyssä: “Tarjonta tulee räjähtämään, ja massasta erottuminen on elinehto.”Katri Manninen tekee väitöstutkimusta tekoälystä av-käsikirjoituksen kehittelyssä: “Tarjonta tulee räjähtämään, ja massasta erottuminen on elinehto.”
Katri Manninen tekee väitöstutkimusta tekoälystä av-käsikirjoituksen kehittelyssä: “Tarjonta tulee räjähtämään, ja massasta erottuminen on elinehto.”Katri Manninen tekee väitöstutkimusta tekoälystä av-käsikirjoituksen kehittelyssä: “Tarjonta tulee räjähtämään, ja massasta erottuminen on elinehto.”Katri Manninen tekee väitöstutkimusta tekoälystä av-käsikirjoituksen kehittelyssä: “Tarjonta tulee räjähtämään, ja massasta erottuminen on elinehto.”Katri Manninen tekee väitöstutkimusta tekoälystä av-käsikirjoituksen kehittelyssä: “Tarjonta tulee räjähtämään, ja massasta erottuminen on elinehto.”Katri Manninen tekee väitöstutkimusta tekoälystä av-käsikirjoituksen kehittelyssä: “Tarjonta tulee räjähtämään, ja massasta erottuminen on elinehto.”
-
Av-ala
Kirjallisuus
Katri Manninen tekee väitöstutkimusta tekoälystä av-käsikirjoituksen kehittelyssä: “Tarjonta tulee räjähtämään, ja massasta erottuminen on elinehto.”
Av-ala
Likainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuuden
Likainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuuden
-
Muoti ja tekstiili
Innovaatiot
Likainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuuden
Kestävyys, vastuullisuus
Gigle: “Pelkkä teknologia ei riitä, tarvitaan systeeminen muutos” – Uusi kansallinen malli vauhdittamaan luovien alojen digitalisaatiotaGigle: “Pelkkä teknologia ei riitä, tarvitaan systeeminen muutos” – Uusi kansallinen malli vauhdittamaan luovien alojen digitalisaatiota
Gigle: “Pelkkä teknologia ei riitä, tarvitaan systeeminen muutos” – Uusi kansallinen malli vauhdittamaan luovien alojen digitalisaatiotaGigle: “Pelkkä teknologia ei riitä, tarvitaan systeeminen muutos” – Uusi kansallinen malli vauhdittamaan luovien alojen digitalisaatiotaGigle: “Pelkkä teknologia ei riitä, tarvitaan systeeminen muutos” – Uusi kansallinen malli vauhdittamaan luovien alojen digitalisaatiotaGigle: “Pelkkä teknologia ei riitä, tarvitaan systeeminen muutos” – Uusi kansallinen malli vauhdittamaan luovien alojen digitalisaatiotaGigle: “Pelkkä teknologia ei riitä, tarvitaan systeeminen muutos” – Uusi kansallinen malli vauhdittamaan luovien alojen digitalisaatiota
-
Tapahtuma-ala
Digitalisaatio
Gigle: “Pelkkä teknologia ei riitä, tarvitaan systeeminen muutos” – Uusi kansallinen malli vauhdittamaan luovien alojen digitalisaatiota
Tapahtuma-ala
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
-
Muotoilu
Av-ala
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa: ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
Kestävyys, vastuullisuus
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
Muoti ja tekstiili
Aalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsi
Aalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsiAalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsi
-
Innovaatiot
Koulutus
Aalto-yliopiston Radical Creatives -dokumentti tunnistaa radikaalin luovuuden voiman muuttaa maailmaa - ja sinun työtäsi
Innovaatiot
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
-
Peliala
Kestävyys, vastuullisuus
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
peliala
Hellonin Niko Reunasen mielestä teknologia, matematiikka ja keinoäly ovat tehokkaita apuvälineitä osoittamaan oikeita ongelmia. Asiakasyritys Mandatumin ekonomit ostivat ajatuksen muotoilun hyödyntämisestä asiakaskokemuksen parantamisessa.Hellonin Niko Reunasen mielestä teknologia, matematiikka ja keinoäly ovat tehokkaita apuvälineitä osoittamaan oikeita ongelmia. Asiakasyritys Mandatumin ekonomit ostivat ajatuksen muotoilun hyödyntämisestä asiakaskokemuksen parantamisessa.
Hellonin Niko Reunasen mielestä teknologia, matematiikka ja keinoäly ovat tehokkaita apuvälineitä osoittamaan oikeita ongelmia. Asiakasyritys Mandatumin ekonomit ostivat ajatuksen muotoilun hyödyntämisestä asiakaskokemuksen parantamisessa.Hellonin Niko Reunasen mielestä teknologia, matematiikka ja keinoäly ovat tehokkaita apuvälineitä osoittamaan oikeita ongelmia. Asiakasyritys Mandatumin ekonomit ostivat ajatuksen muotoilun hyödyntämisestä asiakaskokemuksen parantamisessa.Hellonin Niko Reunasen mielestä teknologia, matematiikka ja keinoäly ovat tehokkaita apuvälineitä osoittamaan oikeita ongelmia. Asiakasyritys Mandatumin ekonomit ostivat ajatuksen muotoilun hyödyntämisestä asiakaskokemuksen parantamisessa.Hellonin Niko Reunasen mielestä teknologia, matematiikka ja keinoäly ovat tehokkaita apuvälineitä osoittamaan oikeita ongelmia. Asiakasyritys Mandatumin ekonomit ostivat ajatuksen muotoilun hyödyntämisestä asiakaskokemuksen parantamisessa.Hellonin Niko Reunasen mielestä teknologia, matematiikka ja keinoäly ovat tehokkaita apuvälineitä osoittamaan oikeita ongelmia. Asiakasyritys Mandatumin ekonomit ostivat ajatuksen muotoilun hyödyntämisestä asiakaskokemuksen parantamisessa.
-
Muotoilu
Digitalisaatio
Hellonin Niko Reunasen mielestä teknologia, matematiikka ja keinoäly ovat tehokkaita apuvälineitä osoittamaan oikeita ongelmia. Asiakasyritys Mandatumin ekonomit ostivat ajatuksen muotoilun hyödyntämisestä asiakaskokemuksen parantamisessa.
Muotoilu
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
muoti ja tekstiili
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
Muoti ja tekstiili
Sivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoa
Sivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoaSivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoa
-
Strategia
taide
Sivistyshallinnon uudistus etenee – OKM:n hallinnonalalla tehtäviä hoitaisi vuoden 2026 alusta viisi virastoa
strategia
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
-
Digitalisaatio
Ilmiöt
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
digitalisaatio
Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla?
Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla? Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla?
-
Av-ala
Rahoitus
Suomalainen tv- ja elokuva-ala luo positiivista maakuvaa ja takoo 1,6 miljardin liikevaihtoa. Loikkaako sisältö-Suomi kasvuun teknologian avulla?
av-ala
Tekoälyllä lisäarvoa tapahtuma­tuotantoihin  ja luovan talouden hankkeisiinTekoälyllä lisäarvoa tapahtuma­tuotantoihin  ja luovan talouden hankkeisiin
Tekoälyllä lisäarvoa tapahtuma­tuotantoihin  ja luovan talouden hankkeisiinTekoälyllä lisäarvoa tapahtuma­tuotantoihin  ja luovan talouden hankkeisiinTekoälyllä lisäarvoa tapahtuma­tuotantoihin  ja luovan talouden hankkeisiinTekoälyllä lisäarvoa tapahtuma­tuotantoihin  ja luovan talouden hankkeisiinTekoälyllä lisäarvoa tapahtuma­tuotantoihin  ja luovan talouden hankkeisiin
-
Digitalisaatio
Tapahtuma-ala
Tekoälyllä lisäarvoa tapahtuma­tuotantoihin  ja luovan talouden hankkeisiin
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
Kestävyys, vastuullisuus
OKM tukee kulttuurin ja luovien alojen uudistumista yli 8 miljoonalla eurollaOKM tukee kulttuurin ja luovien alojen uudistumista yli 8 miljoonalla eurolla
OKM tukee kulttuurin ja luovien alojen uudistumista yli 8 miljoonalla eurollaOKM tukee kulttuurin ja luovien alojen uudistumista yli 8 miljoonalla eurollaOKM tukee kulttuurin ja luovien alojen uudistumista yli 8 miljoonalla eurollaOKM tukee kulttuurin ja luovien alojen uudistumista yli 8 miljoonalla eurollaOKM tukee kulttuurin ja luovien alojen uudistumista yli 8 miljoonalla eurolla
-
Rahoitus
Tiekartta
OKM tukee kulttuurin ja luovien alojen uudistumista yli 8 miljoonalla eurolla
Rahoitus
Sonifikaatio muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi - teknologia­innovaatio voi avata uusia sovelluksia taiteeseen, kuntoutukseen ja peleihinSonifikaatio muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi - teknologia­innovaatio voi avata uusia sovelluksia taiteeseen, kuntoutukseen ja peleihin
Sonifikaatio muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi - teknologia­innovaatio voi avata uusia sovelluksia taiteeseen, kuntoutukseen ja peleihinSonifikaatio muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi - teknologia­innovaatio voi avata uusia sovelluksia taiteeseen, kuntoutukseen ja peleihinSonifikaatio muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi - teknologia­innovaatio voi avata uusia sovelluksia taiteeseen, kuntoutukseen ja peleihinSonifikaatio muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi - teknologia­innovaatio voi avata uusia sovelluksia taiteeseen, kuntoutukseen ja peleihinSonifikaatio muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi - teknologia­innovaatio voi avata uusia sovelluksia taiteeseen, kuntoutukseen ja peleihin
-
Monialaisuus
Tieto ja tutkimukset
Sonifikaatio muuttaa tanssijan liikkeen ääneksi - teknologia­innovaatio voi avata uusia sovelluksia taiteeseen, kuntoutukseen ja peleihin
Monialaisuus
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
-
Musiikki
Kestävyys, vastuullisuus
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
Musiikki
Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.
Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.
-
IPR & Lisensointi
Av-ala
Tekoäly luovalla alalla – IP & AI -seminaari 25.10.
IPR & lisensointi
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
-
Digitalisaatio
Elämystalous
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
Digitalisaatio
Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”
Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”
-
Av-ala
Digitalisaatio
Burst solmi jätti­sopimuksen Endeavor Groupin kanssa. Mikael Meklin: “Tavoitteemme on olla globaalin viihdealan johtava metaversumi­toimija”
Av-ala
The Fabricant ja suomalainen Cornerstone avaavat digitaalisen muodin virtuaali­maailmanThe Fabricant ja suomalainen Cornerstone avaavat digitaalisen muodin virtuaali­maailman
The Fabricant ja suomalainen Cornerstone avaavat digitaalisen muodin virtuaali­maailmanThe Fabricant ja suomalainen Cornerstone avaavat digitaalisen muodin virtuaali­maailmanThe Fabricant ja suomalainen Cornerstone avaavat digitaalisen muodin virtuaali­maailmanThe Fabricant ja suomalainen Cornerstone avaavat digitaalisen muodin virtuaali­maailmanThe Fabricant ja suomalainen Cornerstone avaavat digitaalisen muodin virtuaali­maailman
-
Muoti ja tekstiili
Peliala
The Fabricant ja suomalainen Cornerstone avaavat digitaalisen muodin virtuaali­maailman
Muoti ja tekstiili
Peleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa Espoossa
Peleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa EspoossaPeleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa Espoossa
-
Yrittäjyys
Koulutus
Peleistään tunnettu Suomi halutaan pitää pelialan huipulla jatkossakin – Open Creative House ja Helsinki Games Capital yhdistävät voimansa Espoossa
peliala
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
-
Rahoitus
Kestävyys, vastuullisuus
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
Rahoitus
Luovien alojen tilanne­kuva julkaistu – Uusi tutkimus­menetelmä paljastaa miljardi­luokan liikevaihdonLuovien alojen tilanne­kuva julkaistu – Uusi tutkimus­menetelmä paljastaa miljardi­luokan liikevaihdon
Luovien alojen tilanne­kuva julkaistu – Uusi tutkimus­menetelmä paljastaa miljardi­luokan liikevaihdonLuovien alojen tilanne­kuva julkaistu – Uusi tutkimus­menetelmä paljastaa miljardi­luokan liikevaihdonLuovien alojen tilanne­kuva julkaistu – Uusi tutkimus­menetelmä paljastaa miljardi­luokan liikevaihdonLuovien alojen tilanne­kuva julkaistu – Uusi tutkimus­menetelmä paljastaa miljardi­luokan liikevaihdonLuovien alojen tilanne­kuva julkaistu – Uusi tutkimus­menetelmä paljastaa miljardi­luokan liikevaihdon
-
Talous ja luvut
Tieto ja tutkimukset
Luovien alojen tilanne­kuva julkaistu – Uusi tutkimus­menetelmä paljastaa miljardi­luokan liikevaihdon
talous ja luvut
Kasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitys
Kasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitysKasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitys
-
Tiekartta
IPR & Lisensointi
Kasvua sisältö­bisnekseen: Musiikin, elokuvan, pelien ja kirjallisuuden lisensointi­­viidakkoon on saatava selkeämpi polku, kertoo selvitys
IPR & Lisensointi
Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu
Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu
-
Digitalisaatio
Tieto ja tutkimukset
Seuraava menestys­sektori kasvaa nopeasti - Ensimmäinen selvitys Suomen createch­-alasta on julkaistu
dgitalisaatio
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
Muoti ja tekstiili
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
kestävyys, vastuullisuus
DigiDemo­-tuella kasvuun: Virtuaalilasit silmille, nyt aistitaan maailmaa koiran näkökulmastaDigiDemo­-tuella kasvuun: Virtuaalilasit silmille, nyt aistitaan maailmaa koiran näkökulmasta
DigiDemo­-tuella kasvuun: Virtuaalilasit silmille, nyt aistitaan maailmaa koiran näkökulmastaDigiDemo­-tuella kasvuun: Virtuaalilasit silmille, nyt aistitaan maailmaa koiran näkökulmastaDigiDemo­-tuella kasvuun: Virtuaalilasit silmille, nyt aistitaan maailmaa koiran näkökulmastaDigiDemo­-tuella kasvuun: Virtuaalilasit silmille, nyt aistitaan maailmaa koiran näkökulmastaDigiDemo­-tuella kasvuun: Virtuaalilasit silmille, nyt aistitaan maailmaa koiran näkökulmasta
-
Av-ala
Rahoitus
DigiDemo­-tuella kasvuun: Virtuaalilasit silmille, nyt aistitaan maailmaa koiran näkökulmasta
Av-ala
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
-
Muoti ja tekstiili
Innovaatiot
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
muoti ja tekstiili
Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella.
Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella. Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella.
-
Rahoitus
Monialaisuus
Kosketa seinää ja ohjaa musiikkisatua – MusicFairyTalesin immersiivinen satuseinä sai alkunsa AVEKin CreMa-tuella.
Rahoitus
Pandemia aiheutti murroksen luovien alojen ansainta­logiikkaan – muuttuivatko toimintatavat lopullisesti?Pandemia aiheutti murroksen luovien alojen ansainta­logiikkaan – muuttuivatko toimintatavat lopullisesti?
Pandemia aiheutti murroksen luovien alojen ansainta­logiikkaan – muuttuivatko toimintatavat lopullisesti?Pandemia aiheutti murroksen luovien alojen ansainta­logiikkaan – muuttuivatko toimintatavat lopullisesti?Pandemia aiheutti murroksen luovien alojen ansainta­logiikkaan – muuttuivatko toimintatavat lopullisesti?Pandemia aiheutti murroksen luovien alojen ansainta­logiikkaan – muuttuivatko toimintatavat lopullisesti?Pandemia aiheutti murroksen luovien alojen ansainta­logiikkaan – muuttuivatko toimintatavat lopullisesti?
-
Digitalisaatio
Julkaisut
Pandemia aiheutti murroksen luovien alojen ansainta­logiikkaan – muuttuivatko toimintatavat lopullisesti?
Digitalisaatio
Kaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­foorumin
Kaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­fooruminKaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­foorumin
-
Monialaisuus
Digitalisaatio
Kaisa Rönkkö aikoo kehittää Music x Media -tapahtumasta koko luovan talouden tulevaisuus­­foorumin
Monialaisuus
Fact sheets päivittää luovien alojen tilastot ja luokitukset ajan tasalleFact sheets päivittää luovien alojen tilastot ja luokitukset ajan tasalle
Fact sheets päivittää luovien alojen tilastot ja luokitukset ajan tasalleFact sheets päivittää luovien alojen tilastot ja luokitukset ajan tasalleFact sheets päivittää luovien alojen tilastot ja luokitukset ajan tasalleFact sheets päivittää luovien alojen tilastot ja luokitukset ajan tasalleFact sheets päivittää luovien alojen tilastot ja luokitukset ajan tasalle
-
Tieto ja tutkimukset
Tiekartta
Fact sheets päivittää luovien alojen tilastot ja luokitukset ajan tasalle
Tieto ja tutkimukset
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
-
Digitalisaatio
Yrittäjyys
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
Kestävyys,vastuullisuus
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
Kestävyys, vastuullisuus
9 tulevaisuuden kasvu­mahdollisuutta, joihin Suomen kannattaa nyt tarttua9 tulevaisuuden kasvu­mahdollisuutta, joihin Suomen kannattaa nyt tarttua
9 tulevaisuuden kasvu­mahdollisuutta, joihin Suomen kannattaa nyt tarttua9 tulevaisuuden kasvu­mahdollisuutta, joihin Suomen kannattaa nyt tarttua9 tulevaisuuden kasvu­mahdollisuutta, joihin Suomen kannattaa nyt tarttua9 tulevaisuuden kasvu­mahdollisuutta, joihin Suomen kannattaa nyt tarttua9 tulevaisuuden kasvu­mahdollisuutta, joihin Suomen kannattaa nyt tarttua
-
Strategia
Tieto ja tutkimukset
9 tulevaisuuden kasvu­mahdollisuutta, joihin Suomen kannattaa nyt tarttua
Strategia
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
-
Strategia
Rahoitus
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
strategia
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
strategia
”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.
”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.
-
Av-ala
Rahoitus
”En näe mitään ristiriitaa taiteen ja rahan yhdistämisessä”, sanoo Emilia Hernesniemi, elokuvaohjaaja, R/H-vaatemerkin toinen perustaja ja yrittäjä.
av-ala
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
-
Strategia
Aluekehitys
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
aluekehitys
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
-
Tiekartta
Kestävyys, vastuullisuus
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
Tiekartta
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
muoti ja tekstiili
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
-
Av-ala
Kasvusopimus
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
-
Kestävyys, vastuullisuus
Kansainvälistyminen
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
kestävyys, vastuullisuus
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
muotoilu
Musiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksi
Musiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksiMusiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksi
-
Musiikki
Av-ala
Musiikkiviennin kehittäjä Kaisa Rönkkö Music x Media -tapahtuman toimitusjohtajaksi
musiikki
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
Muoti ja tekstiili
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
Muoti ja tekstiili
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
-
Musiikki
Tapahtuma-ala
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
musiikki
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
-
Innovaatiot
Startup
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
Innovaatiot
EU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala Helsinkiin
EU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala HelsinkiinEU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala Helsinkiin
-
Innovaatiot
Kulttuuri
EU:n kulttuurin ja luovien alojen innovaatiovoimala Helsinkiin
Innovaatiot
SuomiAreenan tärpit – 5 kiinnostavaa keskusteluaSuomiAreenan tärpit – 5 kiinnostavaa keskustelua
SuomiAreenan tärpit – 5 kiinnostavaa keskusteluaSuomiAreenan tärpit – 5 kiinnostavaa keskusteluaSuomiAreenan tärpit – 5 kiinnostavaa keskusteluaSuomiAreenan tärpit – 5 kiinnostavaa keskusteluaSuomiAreenan tärpit – 5 kiinnostavaa keskustelua
-
Ilmiöt
Yrittäjyys
SuomiAreenan tärpit – 5 kiinnostavaa keskustelua
Ilmiöt
Työ ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii
Työ ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii
-
Kestävyys, vastuullisuus
Välittäjät
Työ ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii
Kestävyys, vastuullisuus
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
-
Kestävyys, vastuullisuus
Kirjallisuus
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
kesävyys,vastuullisuus
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
-
Kestävyys, vastuullisuus
Rahoitus
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
Kestävyys, vastuullisuus
Tutustu luoville aloille suunnatun RRF-rahoitushaun teemoihin  – rahoitushaku on auki!Tutustu luoville aloille suunnatun RRF-rahoitushaun teemoihin  – rahoitushaku on auki!
Tutustu luoville aloille suunnatun RRF-rahoitushaun teemoihin  – rahoitushaku on auki!Tutustu luoville aloille suunnatun RRF-rahoitushaun teemoihin  – rahoitushaku on auki!Tutustu luoville aloille suunnatun RRF-rahoitushaun teemoihin  – rahoitushaku on auki!Tutustu luoville aloille suunnatun RRF-rahoitushaun teemoihin  – rahoitushaku on auki!Tutustu luoville aloille suunnatun RRF-rahoitushaun teemoihin  – rahoitushaku on auki!
4/4/2022
-
30/9/2022
Rahoitus
Digitalisaatio
Tutustu luoville aloille suunnatun RRF-rahoitushaun teemoihin – rahoitushaku on auki!
rahoitus
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
-
Kestävyys, vastuullisuus
Innovaatiot
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
Muoti ja tekstiili
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
-
Tiekartta
Kestävyys, vastuullisuus
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
Tiekartta
Etla tutki: Toimialaa vaihtavista yrityksistä menestyvät ne, jotka tekevät rohkean suunnanmuutoksen.Etla tutki: Toimialaa vaihtavista yrityksistä menestyvät ne, jotka tekevät rohkean suunnanmuutoksen.
Etla tutki: Toimialaa vaihtavista yrityksistä menestyvät ne, jotka tekevät rohkean suunnanmuutoksen.Etla tutki: Toimialaa vaihtavista yrityksistä menestyvät ne, jotka tekevät rohkean suunnanmuutoksen.Etla tutki: Toimialaa vaihtavista yrityksistä menestyvät ne, jotka tekevät rohkean suunnanmuutoksen.Etla tutki: Toimialaa vaihtavista yrityksistä menestyvät ne, jotka tekevät rohkean suunnanmuutoksen.Etla tutki: Toimialaa vaihtavista yrityksistä menestyvät ne, jotka tekevät rohkean suunnanmuutoksen.
-
Muotoilu
Ilmiöt
Etla tutki: Toimialaa vaihtavista yrityksistä menestyvät ne, jotka tekevät rohkean suunnanmuutoksen.
Muotoilu
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
-
Digitalisaatio
Av-ala
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
Kansainvälistyminen
Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?
Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?
-
Koulutus
Taide
Nuori Taide – Mistä valtakunnallisessa Nuori Taide -toiminnassa on kyse?
Taide
Ari Lehtola – Sodankylän elokuvajuhlien toiminnanjohtaja kuvailee, miten perinteikäs festivaali siirrettiin virtuaaliseksiAri Lehtola – Sodankylän elokuvajuhlien toiminnanjohtaja kuvailee, miten perinteikäs festivaali siirrettiin virtuaaliseksi
Ari Lehtola – Sodankylän elokuvajuhlien toiminnanjohtaja kuvailee, miten perinteikäs festivaali siirrettiin virtuaaliseksiAri Lehtola – Sodankylän elokuvajuhlien toiminnanjohtaja kuvailee, miten perinteikäs festivaali siirrettiin virtuaaliseksiAri Lehtola – Sodankylän elokuvajuhlien toiminnanjohtaja kuvailee, miten perinteikäs festivaali siirrettiin virtuaaliseksiAri Lehtola – Sodankylän elokuvajuhlien toiminnanjohtaja kuvailee, miten perinteikäs festivaali siirrettiin virtuaaliseksiAri Lehtola – Sodankylän elokuvajuhlien toiminnanjohtaja kuvailee, miten perinteikäs festivaali siirrettiin virtuaaliseksi
-
Digitalisaatio
Av-ala
Ari Lehtola – Sodankylän elokuvajuhlien toiminnanjohtaja kuvailee, miten perinteikäs festivaali siirrettiin virtuaaliseksi
Av-ala
Ilkka Hynninen – Aito Median toimitusjohtaja kertoo Kaikki kotona Live -ohjelman pikatuotannosta Ylellä keskellä koronaepidemiaaIlkka Hynninen – Aito Median toimitusjohtaja kertoo Kaikki kotona Live -ohjelman pikatuotannosta Ylellä keskellä koronaepidemiaa
Ilkka Hynninen – Aito Median toimitusjohtaja kertoo Kaikki kotona Live -ohjelman pikatuotannosta Ylellä keskellä koronaepidemiaaIlkka Hynninen – Aito Median toimitusjohtaja kertoo Kaikki kotona Live -ohjelman pikatuotannosta Ylellä keskellä koronaepidemiaaIlkka Hynninen – Aito Median toimitusjohtaja kertoo Kaikki kotona Live -ohjelman pikatuotannosta Ylellä keskellä koronaepidemiaaIlkka Hynninen – Aito Median toimitusjohtaja kertoo Kaikki kotona Live -ohjelman pikatuotannosta Ylellä keskellä koronaepidemiaaIlkka Hynninen – Aito Median toimitusjohtaja kertoo Kaikki kotona Live -ohjelman pikatuotannosta Ylellä keskellä koronaepidemiaa
-
Digitalisaatio
Av-ala
Ilkka Hynninen – Aito Median toimitusjohtaja kertoo Kaikki kotona Live -ohjelman pikatuotannosta Ylellä keskellä koronaepidemiaa
Digitalisaatio
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
Muotoilu
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
-
Yrittäjyys
Kestävyys, vastuullisuus
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
Kestävyys
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
Muotoilu
Apua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opit
Apua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opitApua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opit
-
Koulutus
Av-ala
Apua akuuttiin tuottajapulaan - tuottajien Production Skills -täydennyskoulutuksen tärkeimmät opit
koulutus
Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.
Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.
-
Tiekartta
Koulutus
Nopeaa reagointia muuttuviin työelämätarpeisiin. Omnian Film Skills tarjoaa media-alan täsmäkoulutusta.
Tiekartta
Taidepalvelut verkkoon Business Finlandin kehitystuellaTaidepalvelut verkkoon Business Finlandin kehitystuella
Taidepalvelut verkkoon Business Finlandin kehitystuellaTaidepalvelut verkkoon Business Finlandin kehitystuellaTaidepalvelut verkkoon Business Finlandin kehitystuellaTaidepalvelut verkkoon Business Finlandin kehitystuellaTaidepalvelut verkkoon Business Finlandin kehitystuella
-
Rahoitus
Digitalisaatio
Taidepalvelut verkkoon Business Finlandin kehitystuella
Rahoitus
Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon
Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoonMuotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon
-
Kestävyys, vastuullisuus
Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon
Kestävyys
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
Muotoilu
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
-
Musiikki
Kestävyys, vastuullisuus
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
Kestävä kehitys
Media- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneille
Media- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneilleMedia- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneille
-
Koulutus
Av-ala
Media- ja tapahtuma-aloilla tarvitaan enemmän työpaikkoja vastavalmistuneille
Av-ala
Matkalla VR-maailman jättiläiseksiMatkalla VR-maailman jättiläiseksi
Matkalla VR-maailman jättiläiseksiMatkalla VR-maailman jättiläiseksiMatkalla VR-maailman jättiläiseksiMatkalla VR-maailman jättiläiseksiMatkalla VR-maailman jättiläiseksi
-
Digitalisaatio
Peliala
Matkalla VR-maailman jättiläiseksi
Digitalisaatio
Klikkaamalla "Hyväksyn kaikki evästeet" hyväksyt, että evästeet tallennetaan laitteellesi parantamaan sivuston navigointia, analysoimaan sivuston käyttöä ja tehostamaan mainontaamme. Lue lisätietoja evästepolitiikastamme.