Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon

Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon
Muotiteollisuudesta vastuullisuustoimistoon

Hovi Creative on Karoliina Hovin perustama vastuullisuustoimisto, joka kehittää yhdessä asiakasyritysten kanssa niiden vastuullisuusstrategioita, toteuttaa vastuullisuusmarkkinointia ja -viestintää sekä järjestää aiheesta koulutuksia.

Karoliina Hovin tausta on kaupallisen muodin suunnittelun ja markkinoinnin parissa. Hänen viimeisin tehtävänsä palkkatyössä oli luoda trendiennusteita, joiden pohjalta ostoja ja markkinointisuunnitelmia tehtiin.

”Pidin todella paljon työstäni, mutta siinä oli vahva arvoristiriita. Mallistoja suunnitellessa ei vastuullisuuskysymyksiä vielä tuolloin mietitty, vaikka vaatteita tuotettiin useita kymmeniä tuhansia.” Karoliina lähti opiskelemaan Aalto-yliopistoon, josta hän valmistui taiteen maisteriksi International Design Business Management- ja Creative Sustainability -ohjelmista.

Vastuullisuuskonsultointia muotoilumetodeilla

Äitiysloman jälkeen Karoliina palasi työelämään ensin freelancerina ja sitten Hovi Creativen yrittäjänä. Alusta asti mukana oli vahva visio. ”Vastuullisuusasiantuntijoista on suuri kysyntä, mutta halusin tuoda mukaan muotoilijataustani ja trendiennustamiskokemukseni. Yrityksen perustin omalle osaamisalueelleni: teen vastuullisuuskonsultointia muotoilumetodeilla tulevaisuusajattelua käyttäen.”

Yleensä Karoliina aloittaa uuden asiakkaan kanssa pohtimalla yrityksen nykytilaa. Sen jälkeen pidetään workshop, jossa mietitään vastuullisuusstrategiaa ja käytetään muotoilu- ja tulevaisuusmenetelmiä. Lopuksi mietitään, minkälaisia toimenpiteitä voitaisiin tehdä. ”Haluan aina, että ihmisille tulee sellainen olo, ettei konkreettinen tekeminen piiloudu jargonin taakse.”

Karoliinan konsultointi herättelee yrityksiä miettimään käytännönläheisesti omaa toimintaansa, mm. mistä tuotteet tehdään ja mitä materiaaleja käytetään. Esimerkiksi puuvilla olisi tärkeä korvata muilla materiaaleilla.

”Vastuullisuusasiat voivat olla aika monimutkaisia ja vaikeita. Koen, että yritysten halu viedä asioita oikeasti eteenpäin on tärkeää.” Asiakasyritysten kanssa luodaan tavoitteita ja lasketaan lukuja, joilla tavoitteisiin päästään.

Tahatonta viherpesua

Vaikka vastuullisuus on megatrendi ja aiheesta puhutaan paljon, ei aina ole taattua, että yrityksissä sanat kohtaavat käytännön tekoja. ”Aika usein näen tahatonta viherpesua – sitä, ettei ole oikeasti selvitetty vastuullisuusasioita.”

Jos yrityksellä ei ole ollut asiantuntijakumppania ja pohdittu vastuullisuutta, vastuullisuus voi jäädä sanojen tasolle. Siksi on tärkeää viedä vastuullisuustyö käytäntöön. ”Kun puhutaan viestinnästä ja markkinoinnista, on tosi tärkeää kertoa asioista läpinäkyvästi. Puhua myös niistä asioista, jotka eivät mene hyvin tai joissa pitää parantaa. Ei höttö ole uskottavaa.”

Vastuullisuusalalle ja -konsultointiin tulee koko ajan lisää toimijoita, ja Karoliina toivottaa kaikki tervetulleiksi, sillä töitä riittää.

”Jos tulisi enemmän kilpailua, se lisäisi myös kysyntää. Ala on vielä sellainen, että joillekin asiakkaille pitää opettaa mitä tämä on ja mitä teen. Teen muiden konsulttien kanssa yhteistyöprojekteja, ja voimme yhdessä hyötyä ja tehdä isompia projekteja.”

Hovi Creativen on tarkoitus rakentaa pitkäjänteistä yritysyhteistyötä ja mahdollisuuksien mukaan toimia myös verkostomaisesti. ”Muutama hyvä yhteistyökumppani on löytynyt verkostomaiseen tekemiseen, kuten hiilijalanjäljen laskemiseen.”

Koronakevät lykkäsi töitä – sparrauksista uusia näkemyksiä

Koronaepidemia näkyi myös Hovi Creativen toiminnassa, kun koulutukset siirtyivät ja moni suunniteltu projektikokonaisuus peruuntui. ”Ymmärrän, että tämä on vapaaehtoista hienosäätöä yrityksille, joten siitä on helpompi karsia. Onneksi tuli muutama kiva projekti tilalle.” Syksyn suhteen Karoliina on jälleen toiveikas.

Kevään ja alkukesän aikana Karoliina on osallistunut useisiin sparrauksiin ja valmennuksiin, mm. Creative Finlandin tuottamaan Pekka Krookin yritysklinikkaan sekä Kasvu Open -sparrauskilpailuun. ”Olen käyttänyt paljon yrittäjien tukipalveluita, ne ovat aina hyödyllisiä. Sparraajilta saa ulkopuolisen näkemyksen ja hyviä vinkkejä. Se on toki yhden ihmisen näkemys ja pitää aina punnita, mikä itselle on tärkeää. Ehdottomasti suosittelen!”

Seuraavaksi Karoliina haluaisi laajentaa toimintaa yhteistyökumppanin tai -kumppanien kanssa. ”On aika yksinäistä olla yksinyrittäjä, vaikka olisikin työhuoneella tai verkostoissa. Teen aina töitä asiakkaiden kanssa, mutta yhteistyökumppanin kanssa voisi pallotella ideoita ja miettiä yhdessä suuntaa yritykselle.”

Yrittäjyys mahdollisti oman arvomaailman mukaisen työn

Karoliinan neuvo aloittaville luovien alojen yrittäjille on mennä mukaan kaikkeen mahdolliseen yrityskoulutukseen. ”Esimerkiksi Helsingin kaupungin yritysneuvontapalveluja tarjoavalla NewCo:lla on hyviä, ilmaisia koulutuksia. On myös todella tärkeää, että pysyt kehityksessä mukana ja kehität omaa osaamista. Luovan alan yrittäjille myynti ei ole ihan ominta, mutta myyntiä pitää silti tehdä. Rohkaisen yrittämään ja testaamaan, varsinkin jos yritysmuotosi ei tarvitse suuria pääomia.”

Yrittäjänä aloittaminen on opettanut Karoliinalle myös sen, miten tuodaan omaa osaamista ja asiantuntijuutta esiin. ”Siihen kannattaa varautua yrittäjänä, vaikka ei tykkäisi olla esillä. Kun on vahvasti asiantuntijayritys niin se osuu yhteen henkilöön.”

Aiemmin Karoliina on ollut palkansaaja, eikä yrittäjyys nytkään ole Karoliinalle itseisarvo, vaan keino tehdä arvojensa mukaista työtä. ”Koen, että työstä saa merkitystä, kun nyt voin tehdä oman arvomaailmani mukaista työtä: tuoda positiivista maailmaan, vähentää ympäristövaikutuksia ja inspiroida muita ihmisiä toimimaan vastuullisesti.”

Hovi Creative: https://www.hovicreative.com/

Nämä saattaisivat kiinnostaa sinua
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Likainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuuden
Likainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuudenLikainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuuden
-
Muoti ja tekstiili
Innovaatiot
Likainen, likaisempi, viherpesu – opettele näiden 10 termin merkitys ja tunnistat aidon vastuullisuuden
Kestävyys, vastuullisuus
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk NaghianGenelecillä kestävä kehitys on dna:ssa:  ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
-
Muotoilu
Av-ala
Genelecillä kestävä kehitys on dna:ssa: ”Tavastamme tehdä bisnestä on tullut iso kilpailuetu”, kertoo toimitusjohtaja Siamäk Naghian
Kestävyys, vastuullisuus
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen. Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Mistä tunnistaa aidosti vastuullisen muodin? Verkkokauppa Ivalo.com kehitti arviointityökalun vastuullisuuden mittaamiseen.
Muoti ja tekstiili
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
-
Peliala
Kestävyys, vastuullisuus
Mobiilipelit tavoittavat miljardeja ihmisiä eri puolilla maailmaa. Inklusiivisuus ei ole Roviolle ainoastaan yrityksen arvojen mukaista, se on myös järkevää liiketoimintaa.
peliala
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
Vaatebrändi lanseerasi malliston ilman ainuttakaan tuotetta – ”Tarvitsemme uusia tapoja kokea ja kuluttaa muotia”
muoti ja tekstiili
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
4 + 1 kysymystä Emmyn toimitus­johtajalle, EU-ilmasto­lähettiläs Timo Huhtamäelle: “Elämme nyt kierto­talouden konkreti­soinnin aikakautta, ja firmoille kiertotalouden markkina­­­osuudet ovat jaossa”
Muoti ja tekstiili
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteenEnsimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
-
Digitalisaatio
Ilmiöt
Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen
digitalisaatio
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiinPien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Pien­yrittäjän opas - Työkaluja vastuullisuus­työn suunnitteluun ja arviointiin
Kestävyys, vastuullisuus
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartanElävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
-
Musiikki
Kestävyys, vastuullisuus
Elävän musiikin ala julkaisi oman ilmastotiekartan
Musiikki
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa” 4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
-
Digitalisaatio
Elämystalous
4 + 1 kysymystä futurologi Perttu Pölöselle: “Humanismi ja inhimillisyys ovat tulevaisuudessa kovaa valuuttaa”
Digitalisaatio
4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille
4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille
-
Koulutus
Digitalisaatio
4 + 1 kysymystä Mimmit koodaa -ohjelman vetäjälle Milja Köpsille
Koulutus
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
-
Rahoitus
Kestävyys, vastuullisuus
Jo 265 suomalaista yritystä on päässyt hyödyntämään EU:n RRF-rahoitusta “Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi kilpailutekijä, ja meillä Suomessa on myös osaamista tällä alueella.“
Rahoitus
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidullaSuomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Suomalainen kuitu­startup haluaa korvata 80 % maailman untuva­tuotannosta osmankäämi­kuidulla
Muoti ja tekstiili
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotalouttaDigitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta
kestävyys, vastuullisuus
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessäMetsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
-
Muoti ja tekstiili
Innovaatiot
Metsä Springin Niklas von Weymarn toivoo luovilta aloilta aktiivisempaa otetta suomalaisten kuituinno­vaatioiden hyödyntä­misessä
muoti ja tekstiili
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseenUusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
-
Digitalisaatio
Yrittäjyys
Uusi vastuullisuu­sopas digitaalisen kaupan yrityksille - Sustainability playbook tarjoaa työkalut kilpailukyvyn edistämiseen
Kestävyys,vastuullisuus
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaaLuoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
-
Kestävyys, vastuullisuus
Tieto ja tutkimukset
Luoville aloille valmistellaan omaa kestävyyden toimenpide­ohjelmaa
Kestävyys, vastuullisuus
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
-
Strategia
Rahoitus
13 miljoonaa euroa ESR+-hankerahoitusta haettavissa luovan ja kulttuurialan toimijoille
strategia
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisenKiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Kiertotalouteen edetään muotoilun avulla, sanoo Joakim Karske, joka nostaa Design Forumin päätavoitteeksi vihreän siirtymän nopeuttamisen
strategia
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseenKiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
-
Strategia
Aluekehitys
Kiertotalous-Suomi aloittaa toimintansa – työkaluja kiertotalouden kehittämiseen
aluekehitys
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloilleUusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
-
Tiekartta
Kestävyys, vastuullisuus
Uusi yritysverkosto Creative Sustainability Family etsii kestävyydestä kasvua ja vientiä luoville aloille
Tiekartta
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistäRanskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Ranskalainen luksusmuotitalo Chloé löysi pienen suomalaisen koriyrityksen ja halusi tehdä yhteistyömalliston – ennakkoerä vietiin käsistä
muoti ja tekstiili
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuuttaMistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
-
Av-ala
Kasvusopimus
Mistä Screen Helsingissä puhuttiin? 6 kiinnostavaa teemaa, jotka muovaavat av-alan tulevaisuutta
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseenTAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
-
Kestävyys, vastuullisuus
Kansainvälistyminen
TAMKille merkittävä rahoitus kestävien kuitukankaiden tutkimukseen
kestävyys, vastuullisuus
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
4+1 Anni Korkman: "Miksi Suomessa puhutaan niin vähän muotoilusta, vaikka se muovaa arkeamme?"
muotoilu
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrostaKirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
-
Muoti ja tekstiili
Digitalisaatio
Kirjavinkki: Intiimin kosketus on muotikulttuurin ja muodintutkimuksen perusteos, joka analysoi muodin digitaalista ja kehollista murrosta
Muoti ja tekstiili
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssinEuroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
-
Muoti ja tekstiili
Kestävyys, vastuullisuus
Euroopan muotiorganisaatiot muodostivat jättiallianssin
Muoti ja tekstiili
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
-
Musiikki
Tapahtuma-ala
Flow Festival uskaltaa toimia arvojensa mukaisesti – “Vastuullisuus on kasvattanut liiketoimintaa”
musiikki
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskoneCreative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
-
Innovaatiot
Startup
Creative Business Cupin voittaja on itävaltalainen Plasticpreneur, helppokäyttöinen muoviroskan jalostuskone
Innovaatiot
Työ ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii
Työ ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimiiTyö ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii
-
Kestävyys, vastuullisuus
Välittäjät
Työ ja taide kuuluvat kaikille - Outsider Art Festival näyttää, kuinka inklusiivinen tuotantomalli toimii
Kestävyys, vastuullisuus
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudestaKirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
-
Kestävyys, vastuullisuus
Kirjallisuus
Kirjavinkki: Viherpesuopas – käytännön esimerkkejä yritysten vastuullisuudesta ja ekologisuudesta
kesävyys,vastuullisuus
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiinFinnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
-
Kestävyys, vastuullisuus
Rahoitus
Finnvera suunnittelee uutta lainaa yritysten digi- ja ilmastohankkeisiin
Kestävyys, vastuullisuus
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitysTulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
-
Kestävyys, vastuullisuus
Innovaatiot
Tulevaisuuden tekstiilimateriaalit tulevat Suomesta – 5 kuituinnovaatiota ja niiden taloudellinen merkitys
Muoti ja tekstiili
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreenKasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
-
Tiekartta
Kestävyys, vastuullisuus
Kasvusopimus tuo luovat alat ja julkishallinnon saman pöydän ääreen
Tiekartta
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaanSauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
-
Digitalisaatio
Av-ala
Sauti Kitabu – suomalais-tansanialainen startup tuo tuhansia vuosia vanhan tarinankerrontaperinteen digiaikaan
Kansainvälistyminen
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warmingAnton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Anton Schubert – Service designer commenting on the development of climate change and actions to prevent global warming
Muotoilu
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnastaPertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
-
Yrittäjyys
Kestävyys, vastuullisuus
Pertin Valinta Lontoossa – Emilie Gardberg kertoo Pertin Valinnan popup-tapahtumasta Lontoossa sekä Suomen Lontoon-instituutin toiminnasta
Kestävyys
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Aino Vepsäläinen ja Saija Malila HerääPahvi! -hankkeesta – Miten luova osaaminen yhdistetään kiertotalouteen?
Muotoilu
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihinParkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
-
Muotoilu
Kestävyys, vastuullisuus
Parkly tuo vihreyttä ja viihtyvyyttä kaupunkitiloihin
Muotoilu
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolestaPartonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
-
Musiikki
Kestävyys, vastuullisuus
Partonesin tuotteet soivat ekologisesti kestävän maailman puolesta
Kestävä kehitys
Klikkaamalla "Hyväksyn kaikki evästeet" hyväksyt, että evästeet tallennetaan laitteellesi parantamaan sivuston navigointia, analysoimaan sivuston käyttöä ja tehostamaan mainontaamme. Lue lisätietoja evästepolitiikastamme.