CreMA- ja StepDemo-haut vauhdissa


AVEKin jakamat CreMA- ja StepDemo-määrärahat ovat nyt haussa!


CreMA on joustava määräraha, joka on tarkoitettu luovien alojen ja muiden toimialojen osaamisen yhdistämiseen sekä yhteistyön ja liiketoimintamallien kehittämiseen. Tavoitteena on käynnistää n. 20–30 luovien alojen ja muiden alojen monialaista pilottihanketta ja näin edistää uusien tuotteiden, palveluiden tai toimintamallien syntymistä. Haku on auki 1.10.2018 saakka. Vuoden 2018 CreMA-haussa painotetaan kaupunkikehittämistä, lisäksi voidaan hyväksyä muita aiheita käsitteleviä hakemuksia. Luovan alan osaajat halutaan mukaan yritysten ja kaupunkien innovaatio- ja palvelutoimintaan. Rahoitettavien hankkeiden tavoitteena on tuottaa kaupunkien ja yritysten sekä asukkaiden tarpeisiin uusia tuotteita ja palveluita.


StepDemo keskittyy sisällöllisesti peleihin ja musiikkiin. Määrärahan tavoitteena on saada nuoret hyödyntämään omaa kulttuurillista osaamistaan luoden lisäarvoa ja uusia näkökulmia luovaan talouteen. Haku päättyy torstaina 29.11.2018.


Määrärahasta voidaan jakaa joko konseptitukia tai demotukia. Kohderyhmänä ovat alle 29-vuotiaat, jotka joko opiskelevat tai työskentelevät kulttuurialalla tai ovat muutoin musiikki- tai pelialalle suuntautuneita. Demo- ja pikottihankkeissa nuorten omistamien yritysten tai alle 29-vuotiaita työllistävien yritysten lisäksi myös kulttuurialalla ammattimaista toimintaa harjoittavat yhdistykset voivat olla tuen hakijoina. Lue lisää ja katso tarkat hakuohjeet AVEKin sivuilta.

18 views